Connect with us

UTILE

Connections Consult și Porsche Finance Group dezvoltă o nouă platformă pentru cei care vor să-și cumpere mașini online

Published

on

  • Porsche Finance Shop vine cu o nouă interfață, prin care românii vor putea accesa servicii de mobilitate online

București, 27 iunie 2023 – Connections Consult (CC), grup de companii de transformare digitală, listat pe Piața AeRO a Bursei de Valori București, dezvoltă o nouă platformă pentru serviciile de mobilitate online: www.porschefinance.shop. Relansată cu noi funcțiuni și operațiuni mai rapide, dar și o interfață interactivă, platforma aduce într-un singur loc serviciile de mobilitate potrivite atât pentru cei care vor să-și cumpere o mașină, cât și pentru cei care sunt doar interesați de utilizare.

Proiectul, care presupune tranziția către o nouă platformă, va permite unificarea componentelor deja dezvoltate în versiunea anterioară a platformei și va facilita implementarea de noi funcționalități pentru optimizarea proceselor de lucru. Prin rescrierea platformei în Laravel, limbaj de programare pe bază de php, se va asigura securitatea și integritatea platformei, dar și creșterea performanțelor site-ului. Această schimbare îmbunătățește semnificativ atât experiența utilizatorilor, cât și modalitatea de administrare a site-ului. Totodată, va avea loc și un proces de actualizare al design-ului curent către o interfață mult mai prietenoasă, modernă, intuitivă, aliniată la standardele cele mai ridicate în domeniu. 

„Suntem încântați să dezvoltăm acest proiect pentru o companie care e deja un nume consacrat în domeniul său și la care am găsit aceleași trăsături care ne definesc și pe noi, precum caracterul inovator, spiritul competitiv și abordarea dinamică. Scopul proiectului este dezvoltarea unei noi platforme, bazate pe un framework mult mai solid, cum este Laravel, și avem în vedere atât procesele din spate, cât și experiența utilizatorului final. Pentru noi acestea nu sunt doar procese de transformare digitală, ci evoluții ale unor povești de business, la care contribuim cu expertiza noastră și tehnologiile pe care le folosim”, declară Radu Marcu, co-CEO Connections Consult.

Într-un sector auto în care ecommerce-ul își face tot mai simțită prezența și în care vânzările online sunt așteptate să crească și în 2023 cu aproximativ 20%, investițiile în transformare digitală și în platformele online au devenit o necesitate.

Dezvoltată de Porsche Finance Group Romania, porschefinance.shop este o platformă de pachete complete de mobilitate online – mașină, finanțare, asigurare și abonament auto – ce se adresează tuturor clienților persoane fizice sau juridice, care își doresc o mașină fiabilă, dintr-un segment superior și vor să o achiziționeze sau să o închirieze rapid și simplu, în mediul online, fără drumuri în plus și timp pierdut.

„Ne bucurăm să avem în procesul nostru de transformare un partener precum Connections, care ne-a ajutat să venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluțiile de care aceștia au nevoie. Porsche Finance Shop a fost încă de la lansarea sa un produs care a revoluționat tot ceea ce știam despre achiziția unei mașini online, iar acum trece la un nou nivel. Modernizarea platformei este în linie cu procesul nostru de digitalizare și reprezintă o evoluție semnificativă în domeniul serviciilor de mobilitate, oferind o experiență completă și personalizată pentru toți clienții”, spune Adriana Burlacu, New Mobility and Digital Sales Manager la Porsche Finance Group Romania.

Connections și-a propus pentru anul în curs dezvoltarea liniei de custom software development și estimează că mai bine de jumatate din veniturile totale vor fi  doar pe acest segment.  

DESPRE CONNECTIONS CONSULT

Connections Consult (simbol bursier CC) este lider pe piața de digital transformation din România, având peste 300 de angajați, centre de livrare în Bulgaria, Serbia și birouri de vânzări în USA, UK și Germania. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom, Retail, precum și din sectorul guvernamental. În 2018 Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. Totodată, Connections Consult investește constant în dezvoltarea unor produse software pentru industrii diverse, precum audit și consultanță, energie verde, boți specializați în contabilitate și HR, precum și alte domenii. Connections a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

Din luna septembrie 2021, compania Connections este listată pe piața AeRo a Bursei de Valori București, fiind tranzacționată cu simbolul CC.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending