Connect with us

Reality Show

Consiliu special de urgență, în această seară la Survivor România

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D

             În această seară, la “Survivor România”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, se va disputa primul joc pentru recompensă al săptămânii, asta nu înainte ca în taberele celor două echipe să se iște conflicte între concurenți, în urma strategiilor făcute. Pe de-o parte, în tabăra Războinicilor, Albert este luat la rost de colegi, cel mai vocal în acest sens fiind Sorin. Nici la Faimoși situația nu este stabilă, Elena Marin și Zannidache își aruncă săgeți “otrăvite”.

 

 

În ediția din această seară de la “Survivor România” se va întruni, încă o dată, un Consiliu de urgență, ca urmare a faptului că Sebastian Chițosca și Culiță Sterp au încălcat regulamentul emisiunii. Daniel Pavel va face un anunț surprinzător, în Arenă, cu privire la această situație. “Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne luă rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe”, anunță Daniel Pavel la debutul Consiliului special.

 

Săptămâna trecută, Culiță Sterp și Sebastian Chițosca au încălcat regulamentul emisiunii, cei doi Faimoși fiind informați că se va reveni cu o decizie asupra acestor abateri. Culiță Sterp s-a îndepărtat prea mult de tabăra Faimoșilor, ajungând să se rătăcească în junglă, motiv pentru care au fost alertate autorităţile locale. De asemenea, Sebastian Chițosca se află în mijlocul mai multor conflicte cu coechipierii, cel mai recent dintre acestea fiind cel cu Irisha, căreia i-a adresat replici extrem de dure.

 

Care va fi decizia în privința lui Culiță și a lui Sebastian în aceea ce privește abaterea de la regulament, veți putea afla urmărind ediția din această seară a reality-ului fenomen “Survivor România”, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending