Connect with us

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea României la EUROVISION 2018

Published

on

Reclame

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 63-a ediţie a Eurovision Song Contest, sub rezerva aprobării bugetului pentru 2018.

 

Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Portugalia, organizatorii urmând să stabilească oraşul în care se va desfăşura evenimentul.

Până în acest moment, 18 ţări şi-au exprimat intenţia de a participa la următoarea ediţie Eurovision: Belgia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia şi Suedia.

 

Eurovision este unul dintre evenimentele premium în care TVR este implicată, motiv pentru care vom începe mai devreme pregătirile pentru participarea României la ediţia 2018 a concursului. Vom avea la dispoziţie mai mult timp să organizăm Selecţia Naţională, să pregătim show-ul reprezentanţilor României pentru faza internaţională şi să atragem cât mai mulţi sponsori şi parteneri în proiect, din Bucureşti şi din toată ţara. Doar având garanţia unor venituri proprii suplimentare, vom putea să le trecem în bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2018 ”, a declarat Irina Radu, Preşedinte-Director General TVR.

IRINA RADU

 

Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cu piesa „Amar Pelos Dois”.

Reprezentanţii noştri, Ilinca şi Alex Florea, au obţinut poziţia a şaptea, cu un total de 282 de puncte, cea mai bună clasare a României în concurs de la succesul obţinut de Paula Seling şi Ovi la ediţia din 2010 şi a patra în istoria participării României la Eurovision.

 

În ultimii ani, Selecţia Naţională Eurovision România a fost organizată în Braşov, Craiova, Baia Mare şi Bucureşti.

Foto Credit: TVR

 

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. gt

    10 iulie 2017 at 02:56

    poate pregatim un show si mai special, o concurenta cunoscuta international precum Inna sau altcineva de notorietate, cu o piesa strong, pentru ca anul viitor sigur nu va mai castiga, mai mult ca sigur, tot o piesa lenta… daca ne inscriem de acum, cu siguranta putem pregati ceva special.. eu zic sa forteze selectia sa fie anul acesta (sau in primele luni din 2018), pentru a putea face cunoscuta piesa pana la concursul international din 2018, sa ne cream o identitate, un dans, un videoclip, o poveste pe care sa o aruncam la nivel international, incat sa fim votati

  2. Veronique

    8 iulie 2017 at 16:58

    Mi-ar placea sa alegeti pt 2018 un reprezentant(s) la fel de charismatic precum Alex si Ilinca. O placere de urmarit. Au fost cei mai cool ever. 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending