Connect with us

ALL MEDIA

Constantin Zamfirescu aka Gogoaşe şi ,,Trăsnitele” cochetează cu muzica (galerie foto)

Published

on

 

Constantin Zamfirescu aka Gogoaşe, cel mai talentat cântăreţ dintre ,,Trasniti” s-a bucurat de momentul înregistrării imnului WE LOVE TO ENTERTAIN YOU, care i-a permis să se întoarcă la vechea lui pasiune, muzica. ,,Prima mea dragoste a fost şi rămâne muzica, aşa că acum, după ce am terminat înregistrările, îmi pare rău că a durat aşa puţin. Pot să spun că mă apropii cât de cât de timbrul vocal al solistului de la Voltaj. E o mândrie pentru mine să cânt pentru gaşca Trăsniţilor. A fi Gogoaşe sau mama lui Gogoaşe e deja consacrat, însă puţini ştiu că eu pot să cânt. Pe vremuri nu arătăm suficient de interesant pentru scenă, deşi luasem toate premiile de la vremea respectivă. Cânt de la 5 ani, şi poate va veni vremea să reincep, cine ştie?”, a spus ,,Gogoase”. Şi Călin Goia, solistul trupei Voltaj, s-a declarat impresionat de timbrul vocal lui Constantin, a cărui voce se distinge clar în varianta finală a imnului Prima TV.

,,Trasnitele” Lavinia Stoica şi Livia Taloi se pot lăuda şi ele cu ceva experienţă în domeniul muzical. Dacă Livia se rezumă la a cânta în baie, cel puţin deocamdată, Lavinia cântă de mică, iar muzica se număra printre marile ei pasiuni. ,,Cant din copilărie şi pot să spun că muzica şi actoria se completează reciproc. Pun suflet în ambele, pentru că arta înseamnă sentiment”, spune Lavinia.

,,Iubesc muzica şi cânt în baie, la karaoke şi, într-o bună zi, şi la radio, chit că o să debutez la 40 de ani”, a spus Livia.

Pe Constantin Zamfirescu, Livia Taloi şi Lavinia Stoica îi puteţi urmări în fiecare săptămână, de luni până joi, de la ora 22:15, la „Trasnitii”, numai la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending