Connect with us

A-Z NEWS

Consumabile de calitate pentru catering!

Published

on

Atunci cand esti antreprenorul unui catering sau unui restaurant fast-food, este important sa oferi calitate, siguranta si igiena. De aceea majoritatea restaurantelor catering folosesc produse catering, consumabile catering, tacamuri unica folosinta. Magazinul Sanito.ro este un furnizor de incredere de la care clientii se pot aproviziona, deoarece preturile sunt acceptabile, iar calitatea este foarte buna!

Avantajele tacamurilor de unica folosinta:

Igiena: deoarece tacamurile de unica folosinta sunt in mod normal de unica utilizare si garanteaza un grad ridicat de standarde igienice. Este deosebit de important sale folosim  in spitale sau in locatii in care riscul de contaminare este mare.

Usoare: tacamurile de unica folosinta sunt mult mai usoare decat argintaria standard si acest lucru permite transportul chiar si in cantitati mari. Ganditi-va la un festival alimentar care sa adune mii de oameni. Ar fi foarte greu pentru catering sa transporte tone de tacamuri, acolo unde tacamurile de unica folosinta sunt la indemana.

Pret: companiile cheltuiesc multi bani in inlocuirea tacamurilor pe tot parcursul anului, deoarece tacamurile de unica folosinta se pierd cu usurinta. De fapt, tacamurile standard din otel inoxidabil sunt o problema destul de costisitoare. In schimb, tacamurile de unica folosinta costa 1/10 in comparatie! Deci, daca o companie trebuie sa cumpere o cantitate mare de tacamuri, fie pentru a le inlocui pe cele lipsa, fie pentru un anumit eveniment cu multi invitati implicati, nu este de mirare ca a alege tacamuri de unica folosinta este mai ieftin.

Disponibilitate: sa presupunem ca organizati un bufet si va dati seama ca nu aveti suficiente argintarie chiar inainte de inceperea petrecerii. Ce faceti? Pare evident sa mergeti la mai apropiat magazin si sa cumparati niste tacamuri. Este mai probabil sa gasiti tacamuri de unica folosinta, decat tacamuri din inox. Credeti sau nu, asta se intampla cu multi dintre noi cand suntem in graba.

Mai putine griji: dupa cum am anticipat, pretul este mult mai mic si, din acest motiv, aveti mai putine griji cu tacamurile de unica folosinta. De exemplu, daca mergeti la picnic cu familia, nu trebuie sa fiti atent la tacamuri.

Nu este nevoie sa spalati: nu este nevoie sa le spalati, ci doar sa le aruncati, astfel incat lucrurile sa fie mult mai usoare daca aveti multi oaspeti. Iar acest lucru economiseste si apa si electricitate.

Coerenta: am fost cu totii acolo, am gazduit o cina si nu am avut vesela uniforma, astfel incat toata lumea ar avea un pahar, farfurie si asa mai departe. Cu vesela de unica folosinta, aceasta problema poate fi eliminata, deoarece puteti cumpara in vrac si toata lumea va lua masa in acelasi stil.

Aceste consumabile catering ofera o varietate de modele si tipuri de linguri, furculite si cutite care pot fi folosite intr-un mod foarte igienic doar odata.

Advertisement

Tacamurile de unica folosinta sunt mai sigure pentru a fi utilizate si de copii, spre deosebire de tacamurile standard din otel. Este mai putin probabil ca cei mici sa se accidenteze cu tacamurile din plastic. Desi, copiii ar trebui sa fie intotdeauna supravegheati pentru ca nu se stie niciodata.

Sanito.ro este furnizorul cu cele mai bune tacamuri unica folosinta la preturi fara concurenta!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending