Connect with us

A-Z NEWS

Contre între jurații ”Vocea României” și ”X Factor”. Cine va da lovitura de grație?

Published

on

Reclame

Lupta pentru audiență este acerbă între Pro TV și Antena 1. În timp ce Loredana declară că ”Vocea României” este cel mai bun show, Horia Brenciu se dezice de foștii colegi de la Pro TV și spune că juriul ”X Factor” este o echipă.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Loredana a declarat că, în opinia sa nu există războaie între show-uri și chiar nu este interesată ce se difuzează pe alte canale.

”Cred că un show este un show şi cred că nu există războaie. Războaiele le fac doar oamenii care gândesc în sensul acesta negativ, cred că este o bucurie să ne întâlnim cu fanii noştri, nu mă interesează ce alte show-uri sunt pe alte canale sau dacă sunt româneşti sau chinezeşti sau turceşti. Cred că publicul nu la asta se uită, publicul se uită la spectacol, oamenii vor să fie distraţi şi cu cât o faci mai bine, cu atât eşti mai tare.   Poate şi mai important este că sezonul acesta va fi la concurenţă directă cu un alt program foarte puternic, „X Factor.“, a declarat artista pentru sursa citată.

Diva nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a pus paie pe foc, ea afirmând că ”Vocea României” a dovedit de-a lungul timpului că este cel mai bun show, iar restul nu contează.

”Noi ştim ce facem, avem un show care, de când s-a lansat, s-a dovedit a fi cel mai tare show de talente cu voci din România şi restul nu contează.”

Invitat în cadrul emisiunii ”Acces Direct” alături de Delia și Ștefan Bănică, Horia Brenciu, noul jurat de la ”X Factor” a ținut să precizeze că acum are parte de o adevărată echipă și că nu a avut până în prezent parte de parteneri atât de buni de juriu, notează dcnews.ro.

Față de experiențele mele anterioare, nu seamănă nimic cu ele. În prima parte a acestui spectacol, noi suntem ca o echipă. Niciodată nu am beneficiat de parteneri atât de buni de juriu, precum sunt Delia și Ștefan. Niciodată nu aș fi știut că, venind la o masă a juriului timp de atâtea zile la Palatul Copiilor, unde am făcut audițiile, n-aș fi crezut că Delia poate să cânte, să danseze. Iar voi fetelor, dacă vreți să-i scrieți lui Ștefan, dacă vreți să participați la concertele lui, trebuie să-l cunoașteți așa cum l-am cunoscut eu. Acum, în momentul de față, mă bucur de prezența lor, mă bucur de întreaga echipă, mă bucur că toată echipa s-a concentrat.”, a spus Horia Brenciu.

Horia Brenciu a jurizat show-ul „Vocea României”, difuzat de Pro TV, alături de Smiley, Marius Moga și Loredana.

Vocea României a debutat aseară și a fost pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, lider incontestabil de audienţă pe intervalul orar 20:30-22:56, reuşind să aducă în faţa televizoarelor mai mult de 2.500.000 de români în minutul de aur.

Show-ul ”X Factor”, ajuns la cea de-a patra ediție, va debuta, vineri, 19 septembrie, la ora 20:30, la Antena 1, și tot atunci va fi difuzată o nouă ediție ”Vocea României”.

 


Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending