Connect with us

Emisiuni

Controverse în reality show-ul Burlăcița. Vezi ce se s-a întâmplat în ediţia de joi, 17 iulie!

Published

on

Sărutul dintre Andreea Mantea şi Cristian a stârnit controverse printre concurenţi

Andreea Mantea se află la jumătatea drumului în căutarea iubirii, iar pretendenţii la inima ei luptă cu toate armele pe care le au pentru a o cuceri.

Astfel, la decernarea trandafirilor din ediţia de săptămâna trecută, Cristian a sărutat-o pe burlăciţă înainte de a primi floarea, gest care a creat controverse în rândul celorlalţi băieţi:

„M-am simţit trădat, nu mi-a plăcut deloc atitudinea ei. Sper să mă cheme cât mai repede la un date, ca să-i spun ceea ce simt şi să aflu de ce nu a luat atitudine”, declară Tiberiu.

Spre deosebire de el, ceilalţi concurenţi au declarat că înţeleg scopul reality show-ului şi că Andreea trebuie să-şi găsească jumătatea, încercând să se apropie de toţi concurenţii.

Cu toate că băieţii au vrut să-l calmeze pe Tiberiu şi să-l convingă că supărarea lui nu este fondată, la prima întâlnire pe care a avut-o cu Andreea, i-a reproşat atitudinea ei. Cea a urmat apoi rămâne de văzut la „Burlăciţa” în ediţia de joi, 17 iulie, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor afla motivul pentru care Andreea l-a trezit din somn la cinci dimineaţa pe unul dintre concurenţi. Andreea Mantea

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending