Connect with us

Life Style

Conturile Realitate TV au fost deblocate

Published

on

Reclame

Dupa ce Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anunta ca va debloca conturile grupului Realitatea Media, reprezentantii companiei si-au cerut scuze statului pentru intarzieri, scrie Ziare.com

Melania Medeleanu a anuntat in cadrul stirilor de la ora 21:00 ca trustul si-a platit datoriile joi si ca, in acelasi timp, isi cere scuze pentru situatia creata.
Realitatea Media avea restante ajunse la scadenta si neachitate in valoare de 4,89 de milioane de lei.
Majoritatea restantelor erau reprezentante de contributii neplatite la bugetul asigurarilor sociale.

ANAF va debloca, cel mai probabil vineri, conturile Realitatea Media, dupa ce compania a achitat joi suma restanta la bugetul de stat, a declarat, joi, directorul Directiei Generale a Marilor Contribuabili din ANAF, Andrei Haas.

„Am declansat o actiune de blocare a conturilor la marii contribuabili, in vederea scaderii arieratelor la bugetul de stat. In urma blocarii conturilor, Realitatea Media a achitat astazi (joi – n.r.) suma restanta de 4,8 milioane lei”, a spus Haas, citata de Mediafax.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a blocat miercuri conturile grupului Realitatea Media, ce detine televiziunile Realitatea TV si Money Channel, deschise la opt banci.

Realitatea Media avea restante ajunse la scadenta si neachitate in valoare de 4,89 de milioane de lei, reprezentate, in special, de contributii neplatite la bugetul asigurarilor sociale.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending