Coolpad isi face intrarea pe piata europeana la sfarsitul lunii august a anului 2015 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Digital

Coolpad isi face intrarea pe piata europeana la sfarsitul lunii august a anului 2015

Published

on

Foto credit: Coolpad

Cei mai multi dintre producatorii de telefoane mobile comunica liste intregi de specificatii tehnice iar distribuitorii se intrec in a promova care telefon are ecranul mai mare sau capacitatea de stocare mai mare, dar ce este de fapt important pentru consumator? Pretul? Design-ul? Sau camera? Dupa cum se prezinta piata in acest moment stim ca exista multe caracteristici in spotlight, dar oare sunt toți consumatorii pregatiti sa cheltuiasca o avere pentru telefoanele lor? Consumatorul stie de cati pixeli este nevoie pentru o fotografie reusita, sau intr-adevar știu cat de multe procesoare are sau foloseste telefonul? Majoritatea smartphone-urilor utilizare zi de zi le este necesar dual core, restul de procesoare fiind neutilizate, exceptie facand utilizatorii gameri.

Cu aproape 100 de milioane de telefoane livrate in primul quarter al anului 2015 la nivel mondial, piața chineza devine lider si trendsetter in tehnologie. Cu o luna in urma,  cel mai mare streamer video online, LeTV (www.letv.com), a cumparat la bursa Hong Kong actiuni in valoare de 350 milioane USD  ale producatorului de smartphone-uri Coolpad LTD (www.coolpad.com), devenind astfel al doilea cel mai mare acționar al companiei in valoare de miliarde de dolari.  Conținutul cuprinzator al LeTV,  disponibil in viitorul apropiat pe dispozitivele Coolpad, va propulsa penetrarea la nivel mondial, si va arata noul mod de utilizare ca TV a dispozitivelor smartphone.  

Coolpad, al patrulea cel mai mare producator de smartphone-uri și al saptelea cel mai mare brand de smartphone-uri la nivel global, este un actor major al industriei din 2003. Cool cu accente elegante, materiale de calitate si design de exceptie, oferind o experienta premium pentru fiecare utilizator, Coolpad considera ca smartphone-urile sunt un mod de viata, prin oferirea posibilitatii utilizatorillor  de a-si customiza telefonul conform personalitatii lor. Coolpad asigura fiecarui utilizator o experienta unica cu smartphone-ul lor cool.

Coolpad considera ca orice inovatie in tehnologie si stiinta trebuie sa se reflecte in produs conform nevoilor utilizatorilor. Pentru Coolpad, a avea telefonul Cool este doar inceputul relatiei client – companie. Fotografiile stocate, contactele, fisierele si aplicatiile sunt de fapt cele care personalizeaza un smartphone. Contentul online oferit de LeTV si caracteristicile inovatoare oferite de Coolpad in plus fata de alte smartphone-uri sunt cele care fac primii pasi catre o noua industrie a smartphone-urilor si noul mod de utilizare ale acestora.

Coolpad detine mai mult de 5.000 de brevete in ceea ce priveste aplicațiile mobile, tehnologia fara fir și LTE, telecomunicații, dual SIM card și multe altele, ceea ce il face unul dintre cele mai inovatoare branduri producatoare de smartphone-uri de pe piata mondiala.

Coolpad isi face intrarea pe piata europeana la sfarsitul lunii august a anului 2015 prin TCCM (www.tccm.com), cel mai de succes distribuitor de servicii de telefonie si date de pe pietele din Europa Centrala si de Est.

Ce fel de dispozitive cool  vor fi oferite pe piețele europene este inca o surpriza, dar stiind istoria de producție Coolpad, ne putem aștepta cu siguranta la smartphone-uri de ultima generatie LTE, design modern si preturi cool si atractive.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending