Connect with us

BAZAR

“Copii răi”, spectacolul manifest al generației “copy paste”, la Teatrul Arte dell’Anima

Avatar

Published

on

Teatrul Arte dell’Anima din București va găzdui, în această vineri, de la ora 20:00, avanpremiera spectacolului “Copii răi”, al scriitoarei Mihaela Michailov. Inspirată dintr-un caz real, piesa este un spectacol-manifest al generaţiei „copy-paste”, al generaţiei „la un click distanță” împotriva sistemului educaţional din şcoli dar şi de acasă. Este un spectacol necesar, acut, cu o temă extrem de actuală și care induce publicului teme clare de reflecție și acțiune.

Relația abuzivă profesor-elev, perpetuarea modelului „pedepsei” ca metodă de educație, problema părinților neatenți, problema bullying-ului (n.red – a umilirii colegilor mai slabi), a asocierii procesului educațional cu suferința, a conceptelor predate, dar neaplicate sau problema copilului de nivel slab care ajunge să fie anihilat de un sistem în care doar „eroii” contează, sunt teme prezentate într-o manieră artistică în acest spectacol, sub regia Geaninei Hergheliu.

În distribuție regăsim tinerii actori Ana Maria Irimia, Raluca Jugănaru și Alin Potop. Scenografia este scrisă de Ruxandra Manolovici, mișcare scenică: Alina Iacov Lazăr iar light design: Alexandru Bibere.

Condusă de actrița Crina Lință, asociația și teatrul Arte dell’Anima promovează teatrul, muzica și artele vizuale. Este vorba despre un concept născut din dorința de a dezvolta mijloace artistice care fac posibilă descoperirea, îmbogățirea și cultivarea sufletului uman.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending