Connect with us

Life Style

Copiii sunt ajutati de copii prin inalta definitie

Avatar

Published

on

Concursul ASTRA Talent invita copii sa deseneze ideea lor despre transmisia de inalta definitie.

Luna septembrie marcheaza debutul noului concurs anual ASTRA Talent, organizat de SES (Bursa de valori Euronext Paris si Luxemburg: SESG) in Bulgaria, Republica ceha, Polonia, Romania si Slovacia. Artistii copii sunt invitati sa isi transpuna pe hartie ideea lor despre transmisia de televiziune HD prin satelit. Lucrarile inscrise sunt evaluate de un juriu format din experti, urmand sa fie scoase la licitatie in marea finala; toate incasarile vor fi folosite pentru a sprijini Comitetul Paralimpic European pentru Jocurile de Tineret 2013.

Punctul central de comunicare este pagina web www.astratalent.eu, care este totodata si punctul de colectare a lucrarilor artistice inscrise. Competitia de talente urmeaza sa se desfasoare intre 1 septembrie si 21 octombrie 2012.

La finalul concursului, juriul specializat, recrutat din randul reprezentantilor Galeriei Nationale Slovace si al altor artisti, va alege douasprezece lucrari artistice care vor da culoare calendarului SES pentru anul 2013. Alti sase premianti vor fi desemnati pe baza voturilor acordate de publicul general pe pagina web www.astratalent.eu.

„Copiii sunt bunul cel mai de pret al planetei noastre. Prin sustinerea creativitatii lor, oferim tuturor un viitor mai bun. Rezultatele concursului de anul trecut ne-au depasit asteptarile si le vom tine pumnii participantilor de anul acesta. De asemenea, am hotarat sa sustinem copii cu dizabilitati in noua editia a concursului,” declara Barbara Uzunowa-Drymer, Director Marketing ECE.

Licitatia va avea loc online in luna noiembrie 2012. Toate incasarile acestei licitatii vor fi donate in sprijinul Comitetului Paralimpic European pentru Jocurile de Tineret 2013.

„Jocurile de Tineret EPC reprezinta o competitie internationala a tinerilor sportivi cu handicapuri fizice. Suntem deosebit de recunoscatori pentru sprijinul acordat de SES si pentru lucrarile acestor copii artisti datorita carora si alti copii au posibilitatea de a se bucura de emotia participarii la Jocuri”, declara Vítězslav Dohnal, directorul Fondului Filantropic Emil, co-gazda a Jocurilor.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending