„Copile” este cadoul muzical pe care Voltaj l-a pregătit de 1 iunie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

„Copile” este cadoul muzical pe care Voltaj l-a pregătit de 1 iunie

Published

on

            De 1 iunie ne amintim cu toții că suntem copii, că ne putem bucura la fel ca cei mici, că putem să râdem mai mult și să petrecem timpul cu cei dragi, pentru că aceste momente nu ni le poate da nimeni înapoi.

 

 

Așa că astăzi, Voltaj oferă publicului un cadou emoționant și lansează „Copile”, o piesă pentru cei mici, dar și pentru cei mari. „Să rămâi până la sfârșit, / Acel copil cu suflet infinit”, sunt versurile pline de însemnătate prin care trupa Voltaj îndeamnă adulții, dar și copiii să nu uite niciodată că momentele frumoase, pline de fericire vor cântări în viață mai mult decât altele.

 

„Piesa Copile ne emoționează la fiecare ascultare. Și asta pentru că e foarte personală. A fost scrisă pentru copiii noștri și sperăm să ajungă la sufletul tuturor părinților și copiilor. Urăm fiecărui copil în parte La Mulți Ani!”, povestește Călin Goia.

 

În 2020, Voltaj a lansat „OM”, o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării. La finalul lui 2019, Voltaj a susținut turneul național „Ca la 20 de ani” ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 de oameni. De-a lungul timpului, trupa a lansat hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie au cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending