Connect with us

Emisiuni

Copilul minune al bucătăriei, la 12 ani vine în fața juraților cu o rețetă a lui chef Dumitrescu

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Luni seară, de la 20:00, o nouă ediție ,,Chefi la cuțite” va aduce tensiunea la cote maxime, însă acest lucru nu îi va opri pe cei care abia depășesc înălțimea bancului de lucru săși încerce norocul la gătit. 

Talentele fragede, împinse de entuziasm și curiozitate, vor încerca să îi impresioneze pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, a căror experiență în bucătărie este mult mai mare decât vârsta micilor concurenți.

David Nistorov are doar 12 ani și este pasionat de dans, dar și de gătit: ,,Pentru mine este o provocare această emisiune, vreau să îi impresionez pe chefi. Când voi fi mare vreau să mă fac bucătar.”. Povestea lui din bucătărie a început în joacă, în momentul în care i-a luat locul mamei pentru a-și pregăti singur un desert. Pofta de clătite l-a făcut să realizeze că găsește la fel de multă plăcere în pregătirea lor, ca în degustare. Așa că David a încercat și alte rețete, în special dulci, iar imaginația caracteristică vârstei l-a ajutat să obțină cele mai inedite preparate. Luni seară, de la ora 20:00, micul bucătar vrea să impresioneze la masa juriului printr-o rețetă semnată de chef Florin Dumitrescu, lapte de pasăre cu sos de cafea: ,,Îmi doresc mult să îi cunosc pe jurați, dar în special pe chef Florin, pentru că are părul ca mine. Sigur nu își vor da seama că în spatele farfuriei se află un copil.”. Un exemplu al curajului în fața provocărilor culinare, David va încerca să respecte standardele unui preparat care va fi jurizat dur, dar care va fi pregătit cât mai corect, conform tehnicilor de aur ale bucătăriei. Juniorul cunoaște temperaturile optime, modalitățile în care poți combina ingredientele pentru a obține cele mai savuroase rezultate, dar și greșelile pe care ar trebui să le evite: ,,Termometrul trebuie să ajungă la 80 de grade, apoi compoziția va fi transferată în bol. Acesta e un moment mai greu, trebuie să am grijă să nu se taie. Presiunea este mare, trebuie să mă încadrez în timp.”. Dacă va obține cuțitul, David îl va dedica familiei, pentru că ei sunt cei care l-au încurajat să se înscrie la ,,Chefi la cuțite”, însă verdictul acestei jurizări va fi aflat de telespectatorii Antena 1 luni seară.

Și un alt junior va găti un preparat inedit sub privirile pline de admirație a celorlalți concurenți, în prima etapă a emisiunii. Este clasa a patra, iar pasiunea pentru bucătărie i-a fost insuflată de bunica sa, ca mai apoi entuziasmul și încântarea de a se juca cu ingredientele să se contureze într-un hobby neobișnuit pentru vârsta de 10 ani. David Podea este fiul Ralucăi Podea, frumoasa concurentă care a participat și în sezonul trecut al show-ului culinar. Acum revine alături de fiul său, iar între cei doi s-a iscat o rivalitate chiar înainte de proba de gătit: ,,Ne-am înscris amândoi, căci David și-a dorit foarte mult să ,,ne luptăm” la bancul de lucru. Înainte de a veni aici s-a pregătit acasă, ba chiar se trezea din somn și începea să lucreze la preparatul lui, era foarte entuziasmat. Făcea prăjituri, își dorea să fie cel mai bun. Va fi o adevărată competiție între noi doi, dar recunosc…că și dorința mea cea mai mare este să îl văd pe el fericit, cu un cuțit din partea chefilor.”, afirmă Raluca.

Sezonul poveștilor va impresiona, mai ales prin prisma faptului că fiecare dintre acestea se va contura în farfuriile degustate de jurați, însă mare va fi mirarea celor trei chefi când ușile vor dezvălui juniorii talentați care și-au făcut curaj de a veni în bucătăria ,,Chefi la cuțite”.

Luni seară, de la 20:00, telespectatorii Antena 1 vor afla ce părere au Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu despre micii bucătari, dar și dacă preparatele lor se vor ridica la standardele înalte al trioului imbatabil de la masa jurizării.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Vizită surpriză pe platoul ”Chefi la cuțite” pentru Florin Dumitrescu

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În timpul fimărilor etapei de Bootcamp, din cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, pe Antena 1, Florin Dumitrescu a primit o vizită surpriză în locația de la Palatul Mogoșoaia. Cristina, soția sa, a venit însoțită de mama sa și cele două fetițe, Ava și Mia, pentru a-l susține și a-l încuraja în alegerea viitoarei sale echipe.

Exigent în fața concurenților, dar înduioșat de entuziasmul fetițelor de a se afla la filmări, chef Dumitrescu le-a făcut un tur amănunțit al platoului. Ava și Mia au dansat alături de chef Scărlătescu și au petrecut câteva minute bune cu Gina Pistol, fascinate de ținuta frumoasei prezentatoare. Micuțele nu sunt străine de programul intens al show-ului culinar, dar nici de sesiunile de gătit, pentru că în familia Dumitrescu, masa se pregătește împreună. Deocamdată, curiozitatea de a combina ingredientele în rețete sănătoase, sau de a fi ajutorul părinților în bucătărie la spălatul fructelor și al legumelor, transformă totul într-o joacă pe cinste pentru cele mici: Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao și făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiți, sau curățăm usturoi. Lucrăm ca o echipă.”, a declarat acesta.

Nu este prima dată când comorile chef-ului își fac apariția pe platou, căci în trecut au reușit să îl surprindă și de ziua sa de naștere. Mai mult decât atât, Cristina Dumitrescu este alături de Florin la fiecare finală, pentru a-i purta noroc. Cu două sezoane ”Chefi la cuțite” în palmares, o serie de proiecte personale de succes și o agendă care abundă în evenimente și deplasări prin țară, tatăl-bucătar admite că pentru el familia este cel mai prețios refugiu: ”Timpul petrecut cu ele este cel mai valoros. Sunt tată activ, încerc să asigur cel puțin 3-4 ore pe zi de stat numai cu ele. Lăsăm deoparte telefoane, mailuri și alte griji. Cele mici sunt de-a dreptul disperate după mine, sunt lipite, a spus, mândru, Florin Dumitrescu.

Cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Connect-R dansează, după o pauză de nouă ani, Romică Țociu se sperie de mișcările lui Salman Khan

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Dansul este posibil să le facă oareșce probleme lui Connect-R și Romică Țociu, diseară, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Lui Connect-R, care îl va imita pe Jason Derulo, îi este teamă că nu va reuși să respecte mișcările pe care i le-a predat coregrafa show-ului, Furnica, și asta din cauză că nu a mai dansat pe scenă din anul 2009.

La rândul său, Romică se sperie de viteza de mișcare pe care o are Salman Khan, megastarul bollywoodian pe care va trebui să-l imite. “După dansul ăsta, o să iau două bilete la Techirghiol, pentru durerile de șale”, spune el.

Cum vor reuși Connect-R și Romică Țociu să se descurce pe scenă, pe partea de coregrafie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, față în față cu jurații ”Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Prieteni foarte buni și colegi pe platourile de filmare, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu iau cu asalt bucătăria Chefi la cuțite în cel de-al șaselea sezon, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Mai mereu puși pe șotii, cei doi își vor face apariția în fața celor trei maeștri ai bucătăriei plini de făină, însă ce părere vor avea chefii despre această rețetă plină de ”umor” rămâne de văzut.

Atât Liviu, cât și Andrei, recunosc că nu stăpânesc foarte bine arta gătitului, însă speră ca și în acest domeniu să se completeze la fel de bine ca pe platourile de filmare. Fără un plan bine stabilit în ceea ce privește rețeta, dar cu multe așteptări, cei doi își propun să lucreze ca într-o bucătărie profesionistă, acolo unde există un head chef, dar și un sous chef. Așadar, unul dintre ei va da indicațiile, în timp ce celălalt se va încumeta să le transforme într-un preparat demn de pus pe bandă, special dedicat chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

”Eu nu vreau să gătesc ceea ce știu. Nici nu știm ce gătim. Ne vom pune ceva în gând, gândul o să ne dea un scurtcircuit și atunci vom pune în tigaie sau în cuptor mâncarea. O gătim la foc mărunt și așa va ieși un preparat extraordinar de bun. Chefii vor spune wow!”, a mărturisit Liviu Vârciu încrezător înainte de a ajunge la bancul de lucru.

Andrei Ștefănescu nu își pune la fel de multe speranțe în această jurizare ca bunul său prieten, fiind convins că preparatul lor îi va trece pe cei trei chefi printr-o degustare ”la cuțite”: Era să mor când am realizat că trebuie să venim la ”Chefi la cuțite” să gătim. Apoi mi-am dat seama…de ce să mor eu, când pot să-i omor pe chefi?! Așa că i-am zis lui Liviu…ne îmbrăcăm frumos, mergem în platou, gătim și îi omorâm pe chefi la propriu. Nu știu dacă se vor risca și vor gusta din preparatul nostru, dar am vrut să scăpăm de concurență și să îi distrugem!”, spune Andrei cu zâmbetul pe buze.

Cum s-au descurcat Liviu și Andrei la Chefi la cuțite, de ce au caracterizat venirea lor în emisiune drept ”o nebunie”, dar și ce vor avea chefii de spus despre preparatul lor misterios, telespectatorii Antena 1 vor afla într-un nou sezon al show-ului culinar, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending