Connect with us

Emisiuni

Corina Caragea a aflat de la arhitectul Laura Boghiu cum balconul poate deveni o încăpere cu mai multe funcționalități

Published

on

Foto Credit: PRO TV

            Când stăm la bloc, ne dorim să putem profita de fiecare spațiu pe care îl avem disponibil, însă, avem nevoie și de foarte multe locuri de depozitare. Ultimul an ne-a demonstrat multora dintre noi că propria locuință nu corespunde tuturor nevoilor pe care le avem. 

 

 

Corina Caragea, prezentatoarea Știrilor Sportive de la PRO TV, s-a întâlnit cu arhitectul de la Visuri la cheie, Laura Boghiu, și a încercat să afle de la ea cum își poate amenaja balconul astfel încât să-l transforme într-un spațiu de relaxare, dar să-i păstreze și funcționalitatea de depozitare. Sfaturi care, cu siguranță, ne vor ajuta pe mulți dintre noi.

 

„De când așteptam să-mi dea cineva profi un sfat în legătură cu locul meu preferat din casă – balconul! Pentru că acolo îmi place să-mi petrec timpul când vreau să mă relaxez, să citesc o carte, să iau micul dejun… să fac sport, în pandemie – ce m-aș fi făcut fără balconul meu ?! Dar este destul de micuț și, atunci, Laura, trebuie să mă ajute, să-mi spună cum să fac să optimizez spațiul”, a spus Corina.

 

Laura Boghiu, arhitectul de la Visuri la cheie i-a oferit câteva sfaturi utile, atât pentru ea, cât și pentru cei care locuiesc la bloc și au balcon: „În extremele balconului, stânga – dreapta, îți poți pune într-o parte un dulap închis, iar pe cealaltă parte poți pune lădițe din lemn decorative, unde poți avea legume, fructe, plante – cât să dai viață balconului. Poți opta inclusiv pentru un gazon artificial de pus pe jos...

 

Mai multe sfaturi din partea echipei Visuri la cheie, care să ne ușureze amenajarea în propria locuință, puteți găsi pe: https://visurilacheie.protv.ro/diy.

Advertisement

 

Visuri la cheie – crede în oameni

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending