Corina Chiriac la aniversare: „Nu stă pe Strada Speranţei, căutaţi adresa!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Corina Chiriac la aniversare: „Nu stă pe Strada Speranţei, căutaţi adresa!”

Published

on

             Azi nu mai primeşte scrisori pe Strada Speranţei, la parter, dar după august 1983, când a fost lansată celebra melodie, Corina Chiriac primea constant foarte multe scrisori pe plicul cărora scria doar atât: „Pentru Corina Chiriac, Strada Speranţei, Bucureşti”, iar doamnele de la oficiile poştale tăiau cu creion roşu şi scriau: NU stă pe Strada Speranţei, căutaţi adresa!”, a povestit îndrăgita artistă.

 

De la primele ore ale dimineţii, Corina răspunde la telefoane fiind asaltată de prieteni cu urări, e veselă şi plină de energie! O sună prieteni din străinătate, îi scriu mesaje pe Facebook sau WhatsApp. De altfel, artista a început de ieri să serbeze, unii dintre prieteni fiind la muncă azi. E încântată de câtă bucurie primeşte de la fiecare dintre cei care o caută.

 

O voce inconfundabilă, una dintre cele mai iubite interprete de la noi, a fost sărbătorită în această dimineaţă şi în matinalul TVR 1. Pentru a respecta distanţarea fizică, Corina Chiriac a intrat în direct prin telefon cu simpaticii prezentatori de la „Cu capu-n zori”. Cea care a bucurat generaţii întregi cu hituri unul şi unul, îşi sărbătoreşte azi ziua de naştere. În luna august a acestui an, una dintre cele mai cunoscute melodii ale Corinei Chiriac „Inimă, nu fi de piatră!”, a împlinit 51 de ani, trecând cu brio proba timpului.

„Am profitat de timpul acesta aşa-zis liber, în timpul pandemiei, am stat acasă şi am lucrat la o carte, tocmai am trimis ultima variantă, aştept să văd toate corecturile şi varianta finală, iar apoi să fie publicată. Aş fi vrut să facem lansare, de fapt mai multe lansări prin ţară, dar deocamdată, să fim sănătoşi cu toţii şi apoi să putem porni la drum într-un fel de turneu de lansare a cărţii mele. Vă dezvălui azi, titlul cărţii mele, cu care editorul a fost foarte fericit: Minuni trăite!” Corina Chiriac a urat sănătate şi fericire tuturor celor care azi, de Sf. Dumitru, îşi serbează ziua numelui.

 

Advertisement

 

Tot la Cu capu-n zori de azi, 26 octombrie, Edward Sanda îşi sărbătoreşte şi el ziua numelui, al doilea nume al său fiind Dumitru: „Din martie, anul viitor, începem să ne căutăm o locuinţă!”, a mărturisit tânărul de numai 23 de ani, îndrăgostit de Cleopatra Stratan, cu care „se iubeşte mai ceva ca-n filme”. De altfel, interpretul a mărturisit că a simţit încă dinainte ca el şi Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, să formeze un cuplu, că ea este aleasa lui pe viaţă! „Cu ea mi-am văzut viaţa mea înainte!”.

 

 

„Sărbătoarea Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir este de fapt ultima sărbătoare din toamnă, care marchează cumva trecerea timpului cald şi apariţia frigului. Sfântul Dimitrie este patronul păstorilor. Între Sfântul Gheorghe, celălalt patron al păstorilor şi Sfântul Dimitrie există o înţelegere: dacă Sfântul Gheorghe trebuie să înfrunzească pomii, codrul, Sfântul Dimitrie trebuie să îl desfrunzească, ceea ce se şi întâmplă, de altfel!”, ne-a explicat etnologul Doina Işfănoni în această dimineaţă, la TVR 1.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending