Connect with us

Emisiuni

Corina Dănilă debutează la TVR 2, mâine, cu emisiunea „Topping”

Published

on

În fiecare vineri, de la ora 21.10, Corina Dănilă vă invită la o tură de topuri ale săptămânii realizate, în mare parte, cu ajutorul publicului.

Românii de pretutindeni sunt aşteptaţi să intre pe pagina de Facebook a emisiunii şi să voteze, să comenteze şi să propună topiri noi cu tot ce preferă, admiră sau, de ce nu, cu tot ce detestă. Împreună, românii vor construi o hartă a tuturor preferinţelor, îi vor felicita pe cei mai buni şi le vor oferi locul cuvenit pe podium.

Până la urmă, cei aflaţi pe un podium „de bine” pot deveni modelele noastre. Aşadar, din 14 octombrie, Corina Dănilă îi provoacă pe românii de pretutindeni să stabilească împreună care sunt cele mai apreciate aspecte din viaţa lor. Domeniile pot fi dintre cele mai diverse: muzică, film, modă, carte, job-uri, cancanuri, evenimente, bancuri, iar lista poate continua.

Exprimaţi-vă opţiunile şi preferinţele pe www.facebook.com/ToppingTVR şi urmăriţi rezultatele în emisiunea Corinei Dănilă, care va fi difuzată din 14 octombrie, la TVR 2 în fiecare vineri de la ora 21.10 şi la TVR Internaţional în fiecare marţi de la ora 18.20.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending