Connect with us

Premieră TV

Corina Dănilă şi Dragoş Huluba au pregătit scenete în premieră la “Gala umorului”, pe TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR 2

Mai multe momente umoristice noi la “Gala Umorului”, emisiunea TVR 2 care pune în valoare arhiva extraordinară a Televiziunii Române. Din 1 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 20:00, actorii Corina Dănilă şi Dragoş Huluba întâmpină cu zâmbete şi relaxare telespectatorii, în sezonul cu numărul 17 “Gala umorului”.

”La sfat cu Cel de Sus”, ”Conversația”, ”Teza de doctorat”, ”Concurs”, ”Cartea de identitate, vă rog!”, ”Tranzacția”, ”Neologisme”, ”Qui-pro-quo” sunt doar câteva momente umoristice în premieră, dintre cele 14 în care îi vom revedea pe îndrăgiţii actori Dorel Vişan, Rodica Popescu Bitănescu, Mirela Zeţa, Marius Rizea, Corina Dănilă, Adrian Ciobanu, alături de gazdele emisiunii.

La “Gala umorului”, cei mai iubiţi actori ai comediei româneşti pun în pagină momente memorabile din antologia divertismentului de televiziune, păstrate în Filmoteca de Aur a TVR. Realizatorii ne propun să-i revedem pe titanii comediei româneşti: Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Ştefan Bănică şi mulţi alţii, în momente de umor ce făceau, în urmă cu zeci de ani, savoarea emisiunilor de divertisment.

„Gala umorului este emisiunea mea de suflet şi mă bucur că, pe lângă provocarea de a fi prezentatorul unor momente de arhivă care au scris istorie în antologia umorului şi în care au jucat titani ai scenei şi filmului românesc. În paralel, am ocazia să joc în scenete umoristice noi, alături de actori atât de respectaţi şi îndrăgiţi. Împreună cu Dorel Vişan, Rodica Popescu Bitănescu, Mirela Zeţa, Marius Rizea, Adrian Ciobanu şi colegul meu de prezentare, Dragoş Huluba, pregătim scenete care vă vor aduce relaxare şi bună-dispoziţie atât de necesare la început de weekend”, a spus Corina Dănilă.

Noul sezon al “Galei umorului” a pregătit 11 episoade tematice, dintre care amintim: “Relații comice… de familie”, “Trai neneacă, pe banii băbachii!, cum spunea Caragiale…”, „Amintiri din vremea carantinei”, „Duminica Paştelui”, „Umorul și libera concurență”, “Fața nevăzută a lunii”, „Al dracu’ dom’ Mitică!”, “Comme ci, comme ça”, “Tranzacții cu jucării expirate”, ”O lume anapoda”, ”Mândria de a fi prost”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending