Connect with us

Premieră TV

Corina, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu si Connect R, jurati la “M-a facut mama artist”

Redactia Radar de Media

Published

on

Pe 22 martie, Prima TV lanseaza emisiunea care merge dincolo de scena si prezinta povestea din spatele unui artist in devenire. “M-a facut mama artist” este primul show in care mamele au un rol important in devenirea artistica a fiilor. Drumul tinerilor catre celebritate va fi deschis cu sprijinul mamelor lor.

“M-a facut mama artist” este un format 100% romanesc, care se dezvolta in pararel si in SUA, unul dintre sustinatorii emisiunii fiind Scooter Braun, impresarul si cel care l-a descoperit si lansat pe celebrul cântaret Justin Bieber. In cadrul show-ului vor participa 11 tineri care isi doresc o cariera muzicala, iar prestatiile lor vor fi apreciate de un juriu avizat din care fac parte Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu si Connect R.

Vedetele vor da note si vor trimite la baraj concurentii clasati pe ultimele doua locuri. Barajul va avea loc la inceputul editiei urmatoare, dar decizia cruciala, cine ramane in joc si cine pleaca, va fi luata de mame. “Mi se pare o idee grozava, pentru ca sunt foarte multi tineri talentati in tara, de aceea ne-a fost foarte greu sa alegem doar 11 participanti. Cred ca daca isi doresc o cariera in acest domeniu vor reusi. Au nevoie insa de multa putere de munca, multa perseverenta, multa atitudine, dar si sustinerea  mamelor este foarte importanta.”, spune Corina Bud.

“Cred ca acest proiect este important nu numai pentru tinerii concurenti, dar si pentru intreaga industrie muzicala. Am avut de unde alege, s-au prezentat tineri cu calitati vocale extraordinare, care pur si simplu ne-au surprins. Experienta pe care o vor capata in urma show-ului sunt convinsa ca isi va pune amprenta in viitoarea lor cariera.”, spune Elena Gheorghe.

“Este o experienta importanta atat pentru cei care au fost admisi, cat si pentru cei care au participat la preselectii. Important este sa participi si sa nu te lasi.”, spune Dan Teodorescu. Pregatirea muzicala a celor 11 tineri va fi realizata de Alexandra Ungureanu. “Este o ipostaza noua pentru mine. Ceea ce imi  doresc este sa-i ajut sa descopere acel ceva special, care sa-i ajute mai departe sa iasa in evidenta ca artisti.“, spune Alexandra Ungureanu.

Concurentii si mamele lor vor locui in cantonamente separate si nu vor putea comunica intre ei decat in anumite momente. Premiul final al emisiunii va fi o investitie directa in cariera tanarului câstigator, care va primi o bursa la Berklee College of Music, unul dintre cele mai importante colegii de muzica din Statele Unite. Aceasta experienta ii va putea propulsa cariera artistica si pe plan international.

De asemenea, marele castigator se va intâlni in Statele Unite cu Justin Bieber si cu echipa lui condusa de impresarul Scooter Braun. Andreea Raicu intra din nou in lumina reflectoarelor in calitate de gazda a emisiunii, iar Dan Fintescu in calitate de co-prezentator.

“Este prima data cand intr-un show muzical este implicat direct un membru al familiei. Concurentul si mama trebuie sa convinga telespectatorii ca fac o echipa redutabila. Vor fi multe surprize, multe probe interesante, decizii greu de luat.”, spune Andreea. Nu pierdeti din 22 martie “M-a facut mama artist”, in fiecare joi, de la ora 20:30, la Prima TV.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending