Corina și Dorian Popa au lansat un nou videoclip, “Nimeni altcineva” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Corina și Dorian Popa au lansat un nou videoclip, “Nimeni altcineva”

Published

on

Corina Bud a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Nimeni altcineva”, un featuring inedit cu Dorian Popa. Mai sexy si parca mai flexibila ca niciodata, Corina spune o poveste pasionala in miscari de yoga acrobatic si uimeste cu pozitiile geometrice in care il “iubeste” pe atragatorul Dorian Popa.

“Piesa mi-a placut inca de la prima auditie, linia melodica fiind foarte usor de retinut si de fredonat, iar versurile m-au cucerit pe loc, fiind extrem de incitante. Una peste alta, John Puzzle, compozitorul piesei, a facut o treaba pe placul meu”, a declarat Dorian Popa.

După luni de zile de antrenamente la sala, la programe intensive de yoga, Corina uimește cu mișcări picturale care sfidează gravitația, iar corpul sau acoperit de un costum întreg de latex încinge imaginația tuturor bărbaților. “Nimeni altcineva nu imi topeste inima ca pe o acadea”, spune Corina către Dorian Popa, tânarul cu trupul parca sculptat și desprins din filmele cu eroi romani care o tine pe brațe și o învârte ca pe un fulg.

Noul videoclip, al carui scenariu a fost conceput de Antz, a fost filmat în două zile, în două locații: într-un spa de lux la Stejarii Country Club și într-un studio amenajat pentru mișcări largi de yoga.

“Mami, hai să facem nani, să ducem un razboi în pat ca dacii și romanii”, își invită Dorian Popa iubita la o noapte de amor.

“Este un clip hot. Mișcările de acro-yoga sunt extrem de solicitante, însă și foarte sexy. E greu să-i reziști Corinei, mi-a plăcut jocul iubirii cu ea, ne-am simțit bine iîmpreună și sunt sigură ca exemplul pasiunii din clip îl vor lua toți îndrăgostiții care ne vor privi”, a declarat Dorian Popa, care e sigur că în acest final de an toata lumea va iubi piesa “Nimeni altcineva”.

Nimeni altcineva Corina feat Dorian Popa2

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending