Corina, What’s Up și Alex Velea vin, miercuri, la “Te pui cu blondele?” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Miercuri, 22 iulie, de la ora 21.30, Corina, Alex Velea și What’s Up se vor confrunta pe teme de cultură generală cu “armata” celor 50 de blonde, la cel mai longeviv show de cultură generală, “Te pui cu blondele?” de la Antena 1. 

Prilej pentru cei trei invitați să accepte și alte provocări din partea blondelor. De pildă, Alex Velea va fi invitat să demonstreze că poate executa 50 de flotări în 30 de secunde, în compania unui campion național la flotări. Ulterior, el va trebui să încerce și un exercițiu de dicție.

Corina va primi în dar o oală cu ciorbă, cu trimitere la numele ei de familie, Ciorba. “Numele meu este Corina Monica Ciorba. Tatăl meu m-a învățat, de mică, să am încredere în mine și să fiu mândră că sunt oșancă și că port acest nume. Și așa am fost!… Și să știți că gătesc cele mai bune ciorbe din lume!”, a spus ea, zâmbind.

La rândul său, What’s Up îi va arăta prezentatorului Dan Negru cardul de identitate, pentru ca acesta din urmă și blondele să afle care este numele său real.

În aceeași ediție, invitatul special al serii, interpreta de muzică populară Mioara Velicu, le va adresa o întrebare celor trei artiști și blondelor, deopotrivă. Din ce domeniu va fi întrebarea și cine va răspunde corect, telespectatorii vor vedea miercuri seara.

Ce alte provocări vor avea de înfruntat Corina, Alex Velea și What’s Up și ce alte destăinuri vor face ei, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 22 iulie, de la ora 21.30, numai la Antena 1.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending