Cornel Dinu, față în față cu Denise Rifai, azi, la KANAL D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Talk Show

Cornel Dinu, față în față cu Denise Rifai, azi, la KANAL D

Published

on

Foto Credit: KANAL D

#Una dintre cele mai reprezentative figuri ale fotbalului românesc se dezvăluie publicului, marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Marți, 29 iunie, Cornel Dinu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Fost jucător și antrenor de fotbal, acesta a ocupat, de-a lungul timpului, și o serie de funcții administrative importante în cadrul clubului alături e care a petrecut o viață întreagă, Dinamo București.

 

Fost Președinte al Clubului Dinamo București, a debutat la echipa în orașul natal, Metalul Târgoviște, la seniori a jucat doar pentru Dinamo București, fiind mulți ani căpitanul naționalei de fotbal, pentru care a jucat de 75 de ori și a marcat 7 goluri.

Cornel Dinu va oferi detalii despre carieră să strălucitoare, despre eșecuri, dezamăgiri, dar și amănunte despre viața personală.

 

“De ce ați renunțat la avocatură pentru fotbal?”, “De ce v-a eliminat fosta Securitate de la Dinamo?”, “Ați fost dependent de alcool?”, “Cum v-ați decis să infiati un copil?”, “Ați încercat vreodată să vă luați viața?”, “Sunteți invidios pe succesul lui Mircea Lucescu?”, “Va considerați un tip superior?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cornel Dinu în ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending