sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăEVENTSCornel Ilie, de la Vunk, la Smart FM: “Cel mai dureros...

  Cornel Ilie, de la Vunk, la Smart FM: “Cel mai dureros moment pentru mine din întreaga mea viaţă a fost atunci când a murit mama”

  Invitatul de astăzi al Iulianei Tudor la emisiunea “Petrecere” este Cornel Ilie, de la Vunk, artist care a susţinut primul sau concert în 1994, dar care a vrut şi a ştiut să-şi separe viaţă privată de cea publică.

   

  Interviurile sale în care vorbeşte deschis despre preferinţele sale în orice domeniu, despre ce preţuieşte într-o prietenie şi despre valorile în care crede sunt cu atât mai interesante.

  Ascultătorii “Smart FM” îl vor descoperi pe Cornel Ilie poate altfel decat il stiau, în această seară, de la 19,00, pe 107,3FM. Şi poate în premieră la un post de radio, solistul Vunk povesteşte despre cel mai dureros moment al vieţii sale, cel în care şi-a pierdut mama, o mărturie extrem de emoţionantă, despre care preferi, mai degrabă, să o ţii pentru tine, si pe care, daca alegi sa o impartasesti, o faci în cuvinte pe care le cântăreşti mult.

   

  “Cel mai dureros moment pentru mine din intreaga mea viaţă a fost atunci când a murit mama. S-a întâmplat când eu aveam douăzeci de ani, eu încă nu-mi dau seama ce a însemnat pentru mine. Vreau să mă întorc în acel moment, uneori, dar nu prea ştiu cum, pentru că, atunci, dintr-un instinct de autoapărare, mi-am creat un soi de scut: m-am gândit atunci că, dacă încerc să conştientizez momentul foarte bine, aş fi distrus. Şi-atunci cumva am rămas puternic, pentru că mi-am reprimat foarte mult sentimentele. Sunt momente în care mă întreb dacă m-aş întoarce în timp atunci, sub hipnoză, şi aş intră acolo, în adânc, oare ce-aş găsi şi ce-aş strică?! În timp, mi-am format un echilibru, mi-am găsit un drum foarte stabil emoţional, comparativ cu momentul de atunci. Nici nu-mi mai amintesc foarte bine, am imagini, am momente foarte clare, dar sunt momente pe care nu le ştiu. A fost un şoc, cred că mintea mea şi instinctul de conservare au construit acolo un scut. Eram eu cu tată şi cu fratele meu, întâmplarea face că, în decurs de un an de zile, şi bunicile şi mama s-au dus, tragediile acestea ne-au unit pe noi mai tare, am avut noroc de o familie unită, care m-a ajutat, m-a sprijinit, au crezut în mine. După acel şoc, unul pe altul ne-am tras cumva în sus, nu ştiu cum, trei bărbaţi pierzând trei femei într-un an”, a povestit Cornel Ilie.

   

  Emisiunea “Petrecere” poate fi ascultată la Smart FM, 107,3FM, în fiecare vineri de la ora 19,00.

   

  Foto Credit: SMART FM

  REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

  Roxana Voicu - Reporter Corespondent

  Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

  Roxana Voicu - Reporter Corespondent
  Roxana Voicu - Reporter Corespondenthttps://www.radardemedia.ro
  Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente