joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSCornel Ilie s-a căsătorit: “Am vrut că invitaţii noştri să se joace,...

  Cornel Ilie s-a căsătorit: “Am vrut că invitaţii noştri să se joace, nu să joace”

  Inconjurat de prieteni, in cea mai mare discretie, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, s-a casatorit sambata cu logodnica sa, Eliza Suditu. “(Re)nascut pe 4 iulie”, nota Cornel Ilie pe blogul sau personal, www.cornelilie.ro, despre momentul cand a zis “Da” impreuna cu iubita sa si au facut “un pas de oameni mari”, bucurandu-se ca niste copii. 

  La nunta lui Cornel Ilie nu s-a furat mireasa, iar obiceiurile si rigorile specifice unui astfel de eveniment au fost inlocuite cu o atmosfera foarte relaxata, care i-a imbiat pe invitati sa se simta bine jucandu-se, dansand in ploaie sau privind artificiile. “Am vrut ca invitatii nostri sa se joace, nu sa joace”, spune Cornel Ilie.

  O sa incercam sa transformam ‘luna de miere’ intr-o ‘lume de miere’

  “Am dansat in ploaie, am fost atinsi de soare pe timpul slujbei, am facut  baie in piscina imbracati (noi si alti aproape 30 de prieteni) tot in ploaie, am jucat fotbal, am plans de bucurie si cand mi s-a pregatit ca surpriza un concert cu o trupa tribut pentru The Beatles, am cantat cu ei ‘Twist and shout’ si ‘Hey Jude’, a iesit soarele iar, am stat pe spate si am privit artificiile de pe cer”, marturiseste liderul trupei Vunk.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente