Connect with us
Avatar

Published

on

Concertul #asasishow susținut de trupa VUNK la Sala Polivalentă i-a adus emoții în plus liderului trupei, Cornel Ilie. Artistul s-a revăzut cu una dintre cele mai importante femei din viața lui: profesoara de muzică din școala generală, cea care la 11 ani l-a luat la cor și a făcut pentru el și bateristul Nicu Sarghea o trupă de elevi, care astăzi constituie formația de succes VUNK.

Profesoara Corina Constantinescu a avut un moment special în timpul show-ului, atunci când  Cornel și Nicu i-au mulțumit pentru că i-a învățat să viseze frumos: să fie una dintre trupele rock cele mai iubite din România.

“O să țin minte, întotdeauna, că într-o zi de joi, am intrat în cabinetul de muzică cu o chitară acustică, românească, învelită într-o husă cusută acasă și, acolo, doamna profesoară de muzică mi-a zis să-i arăt ce știu să cânt. Știam doar două-trei acorduri pe care le-am cântat fără să mă uit în ochii dânsei, fiindcă eram atent să pun bine degetele pe griful chitarei. Mi-a zis să vin a doua zi la repetițiile grupului de muzică al școlii, să-mi prezinte un alt elev. Era vorba despre Nicu, care era și el la prima repetiție. De-atunci suntem prieteni și am pus bazele trupei ce acum se numește Vunk.

La 23 de ani de când am terminat școala, tot într-o zi de joi, am revăzut-o pe doamna profesoară, la cel mai important concert al nostru. A fost unul dintre cele mai emoționante momente trăite de mine în ultimul timp. Și eu și Nicu o să-i rămânem mereu datori pentru că ne-a dat curajul să ne împlinim visul nostru cel mare”, mărturisește Cornel Ilie.

Cu peste 5000 de spectatori, #asasishow a fost concertul indoor cu cea mai mare participare a unui public plătitor în România! Spectacolul a îmbinat tehnologia de ultimă oră (brățări luminoase ale căror semnale se sincronizau pe muzică) cu lasere, artificii, confetti, dar a și fost orientat foarte mult către povești personale ale fanilor sau ale oamenilor care au însemnat ceva pentru trupă.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending