Cornel Ilie (Vunk): „Cheeky Girls sunt infricosatoare!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Cornel Ilie (Vunk): „Cheeky Girls sunt infricosatoare!”

Published

on

Cornel Ilie solistul trupei Vunk se sperie cand le vede pe fetele de la Cheeky Girls. Invitat la emisiunea Vizor Monden de pe TVR1, Cornel Ilie a explicat ca nu intelege de ce sunt atat de populare in Anglia cele doua surori din Cluj.

Solistul trupei Vunk este destul de confuz in ceea ce priveste succesul Monicai si Gabrielei deoarece din punctul lui de vedere nu sunt niste femei frumoase. Amuzat oarecum de felul lor de a fi Cornel le-ar fi vazut cantand „intr-o tara in care nu sunt femei” si le-a recomandat Libanul.

„Nu stiu ce au patit englezii, ce au vazut la fetele de la Cheeky Girls, ar fi mers intr-o tara in care nu sunt femei, in Liban dar in Anglia? Zici ca sunt Chucky Girls, stiti papusa Chucky care te sperie cand trece prin casa? Mie asa mi se par, Cheeky Girls sunt infricosatoare!” a declarat Cornel Ilie pentru emisiunea Vizor Monden, care poate fi urmarita in fiecare vineri de la ora 17:30 pe TVR1.

In prezent Cornel Ilie este in turneu, „Ca Pe Vremuri”, cu trupa Vunk, iar Duminica pe 31.octombrie acesta va sustine un concert la Iasi in „Dublin Pub”.


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending