Connect with us

Emisiuni

Cornel Palade îl face să plângă pe Adrian Minune, la “Te pui cu blondele?”, miercuri, la Antena 1

Published

on

Reclame

Cornel Palade îl impresionează până la lacrimi pe Adrian Minune, cu o melodie pe care va interpreta la chitară special pentru el miercuri, 22 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”.

 

Provocat de una dintre blondele din platou să cânte la chitară, Cornel Palade, partenerul de scenă al lui Romică Țociu, își va demonstra talentul pe care doar apropiații i-l știu. El va interpreta un cântec pe versurile lui Adrian Păunescu, dar și un altul, cu dedicație pentru Adrian Minune, la rândul său invitat în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru. Iar momentul lui Cornel îl va impresiona până la lacrimi pe “interpretul de muzică balcanică”, așa cum îi place lui Adrian să se prezinte.

 

Ce cântec va interpreta Cornel pentru Adrian, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 22 februarie, de la ora 20.30, într-o ediție “Te pui cu blondele?” care-i va avea ca invitați pe Romică Țociu, Cornel Palade, Marcel Pavel și Adrian Minune.

 

Foto Credit: ANTENA 1

AUDIENŢE TV & FOTO: ROMANII AU TALENT, record de audienţa cu premiera show-ului! Cifre comparabile cu editiile din 2015 si 2016! – RADAR DE MEDIA

A început sezonul #7epic Românii au talent! În prima ediție a show-ului, am fost impresionați de momente în premieră, luminile au inundat toate ecranele, iar efectul piele de gaină a trecut la nivelul următor, la nivelul 7! Un început de sezon surprinzător, exotic, de neimaginat, efervescent, nebunesc, seducător și înduioșător, patru jurați mai pregătiți …

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending