Connect with us

Life Style

Cornel Patrichi declanseaza razboi in Pro TV: “Conducerea ‘Dansez pentru tine’ e formată din nişte amatori penibili”

Redactia Radar de Media

Published

on

Coregraful Cornel Patrichi nu a trecut peste momentul demiterii sale din juriul show-ului ”Dansez pentru tine’ si a atacat dur conducerea emisiunii.

Era logic să se termine cu «Dansez pentru tine» şi să se întâmple asta deoarece conducerea acestui show e formată din nişte amatori penibili din toate punctele de vedere, şi ca meserie, şi ca fizic. Ca să fii şef, trebuie să treci şi să rupi uşile”, a declarat Cornel Patrichi pentru Ring.

”Din punct de vedere profesional, cei de la «Dansez pentru tine» sunt zero absolut. Greşelile s-au ţinut lanţ, după mine l-au dat afară şi pe Willmark, care are o simpatie a publicului extraordinară şi care le făcea foarte mult bine”.

Acesta a precizat si motivul prezentatorului Stefan Banica Jr de a pleca din emisiune:

”Cu Ştefan am înţeles că au fost probleme de bani… Probabil că Ştefan a întrebat în dreapta şi în stânga cât au ăia acolo şi cât au ăia dincolo şi nu i-a mai convenit salariul de aici. Probabil că era timpul să se termine… Oricum, show-ul a ţinut opt ani, exact cum a vrut Adrian Sârbu”.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending