Connect with us

A-Z NEWS

Cornel (Vunk): “Gelozia are un farmec, poate să genereze un alt nivel al relației”

Published

on

Cornel Ilie este de părere că gelozia este un sentiment care uneori poate fi benefic într-o relație. Solistul trupei Vunk se declară fidel într-o relație, însă crede că un pic de gelozie este sarea și piperul dintre două persoane.

“Sunt fidel, dar nu sunt într-o relație pe care s-o arăt lumii întregi. Sunt într-o negociere, eu cu mine. Sunt o persoană indepedentă, sunt liber.”, a spus Cornel, la Zeus Tv. Solistul afirmă că prima oară, la o femeie, observă ochii și zâmbetul și încearcă să nu se uite prea atent la restul corpului, pentru a nu fi considerat “mitocan”.

Cornel spune că gelozia este bună într-o relație, însă partenerii trebuie să facă diferența între aceasta și posesivitate. “Nu cred în posesivitate. Dacă unul dintre parteneri e posesiv, începe sfârșitul. Am avut momente de gelozie, asta e firesc, dar astea au un farmec. Una este gelozia și una este posesivitate. Posesivitatea denotă o mare lipsă de încredere în tine.

În momentul în care te manifesti posesiv față de partenera ta, este clar că ai o problemă tu cu tine. Atunci când ești gelos ai o altă problemă, care nu mai ține de tine și este o chestie frumoasă, care poate să genereze un alt nivel al relației.”, a completat artistul.

Sursa: Zeus TV

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending