Corsetele modelatoare Clessidra - pentru o talie ce oprește timpul în loc - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

Corsetele modelatoare Clessidra – pentru o talie ce oprește timpul în loc

Published

on

 

 

Multe femei aspiră la obținerea celebrei forme de clepsidră, însă nu toată lumea este înzestrată genetic cu aceste forme. Totuși, există un truc cu care îți poți forma o talie de viespe și anume corsetul modelator. Clessidra dispune de o gamă variată de astfel de corsete, de calitate superioară, care te vor ajuta să îți antrenezi talia și să scapi mai rapid de centimetrii nedoriți.

 

Cum acționează un corset modelator

 

Fiecare corset are nivelul său de compresie de la scăzut, mediu, ridicat sau ultracompresie. Sunt potrivite pentru a fi purtate chiar și pe sub hainele mulate. Acestea nu numai că îți uniformizează ținuta, creând un echilibru vizual armonios corpului tău, dar chiar și în timp ce stai la birou, talia ta devine din ce în ce mai subțire.

 

Advertisement

Corsetele modelatoare comprimă zona abdomenului, iar tijele speciale te ajuta să îți menții coloana și implicit postura corpului, într-o poziție corectă. Se regăsesc pe site-ul Clessidra în variante latex sau non latex, în nuanțe neutre ca bejul sau negrul, perfecte pentru a fi purtate chiar și sub rochii elegante.

 

Termosudația este un alt efect al acestor corsete

 

Prin transpirație, abdomenul se detoxifică, iar centimetrii se topesc ca prin magie. Clessidra dispune chiar și de corsete postnatale pentru mamele ce au avut operația cezariană. În urma nașterii, femeile pot intra în stări depresive din cauza faptului că trupul lor a suferit transformări enorme. Un corset modelator special conceput pentru ele, le va readuce încrederea în sine și zâmbetul pe buze.

 

Este extrem de confortabil, are compresie medie și este fabricat dintr-un strat dublu SkinFuse, un material inovativ brevet Leonisa. Este aproape invizibil pe sub hainele normale. Acest corset ajută mamele să își recapete formele mai rapid, totodată oferindu-le suportul necesar coloanei vertebrale și zonei lombare. Are funcția de recuperare postoperatorie, vindecarea este mai confortabilă, ajutând femeile să ajungă, din nou, la forma inițială.

 

Advertisement

Toate corsetele pot fi folosite chiar și în timpul orelor de antrenament de la sală, iar acestea vor aduce rezultatele dorite mult mai rapid.

 

Intra în cadrul magazinului online www.clessidra.ro să descoperi toată gama de corsete modelatoare.

 

Contact: contact@clessidra.ro

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending