Connect with us

BAZAR

Corul MADRIGAL aduce „Lumina Invierii” pe 13 aprilie la Ateneul Roman

Redactia Radar de Media

Published

on

Inaltatorul moment al Invierii Domnului va fi celebrat pe scena Ateneului Roman, de catre Corul National de Camera MADRIGAL, pe 13 aprilie 2014.

In anul 2014 Pastele este sarbatorit in acelasi timp, atat de credinciosii de rit catolic cat si de cei de rit ortodox, ceea ce prilejuieste bucuria unui program muzical in doua parti, cuprinzand integralitatea repertoriului crestin. Partea I a concertului va fi un emotionant Requiem, cu spectaculoase secvente solistice, iar partea a doua va cuprinde lucrari cu un profund continut spiritual din repertoriul bizantin, clasic si contemporan romanesc.

Concertul „Lumina Invierii” se va desfasura sub bagheta dirijorului Voicu Popescu si va insemna o noua materializare a valorilor care intruchipeaza de jumatate de veac performanta si spiritul inovator ce a mentinut MADRIGALUL in elita formatiilor artistice romanesti.

Corul National de Camera “MADRIGAL,” simbol al maiestriei interpretative corale, a luat fiinta in 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul unei jumatati de veac, cu peste 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din tara si strainatate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului mai mult de 1000 de capodopere apartinand tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii romanesti si universale.

Anul trecut Corul National de Camera MADRIGAL a aniversat 50 de ani de

activitate.

Pentru evenimentul din 13 aprilie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Categoria VIP – 200 lei

Categoria 1 – 150 lei

Spectacolul incepe la ora 20.00.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending