Connect with us

Emisiuni

Corul Madrigal, invitat de excepție pe scena X Factor, astăzi la Antena 1

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Seria surprizelor din cel de-a zecelea sezon X Factor continuă în această seară, de la 20.30, la Antena 1, cu invitați de excepție! 

Corul Național de Cameră ”Madrigal – Marin Constantin” dirijat de Anna Ungureanu este surpriza pentru jurați și pentru cei de acasă din această seară. Celebri, apreciați și pregătiți să împărtășească succesul, aceștia au încurajat și grupurile de anul acesta de la X Factor să își dorească să ia premiul cel mare. ”Atunci când ei cred, când în echipă se adună toate aceste forțe, pot câștiga!”, a spus Anna Ungureanu. Ce concurenți vor urca astăzi pe scenă și cine va reuși să cucerească un loc în Bootcamp, cei de acasă pot vedea de la ora 20.30, la Antena 1. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului echipele ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete, în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă și în săptămâna aceasta în porție dublă, astăzi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se prezinte în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de public cu o colecție dedicată celor mai mari fani! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu design inspirat din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending