Corul Madrigal, invitat de excepție pe scena X Factor, astăzi la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Corul Madrigal, invitat de excepție pe scena X Factor, astăzi la Antena 1

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Seria surprizelor din cel de-a zecelea sezon X Factor continuă în această seară, de la 20.30, la Antena 1, cu invitați de excepție! 

Corul Național de Cameră ”Madrigal – Marin Constantin” dirijat de Anna Ungureanu este surpriza pentru jurați și pentru cei de acasă din această seară. Celebri, apreciați și pregătiți să împărtășească succesul, aceștia au încurajat și grupurile de anul acesta de la X Factor să își dorească să ia premiul cel mare. ”Atunci când ei cred, când în echipă se adună toate aceste forțe, pot câștiga!”, a spus Anna Ungureanu. Ce concurenți vor urca astăzi pe scenă și cine va reuși să cucerească un loc în Bootcamp, cei de acasă pot vedea de la ora 20.30, la Antena 1. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului echipele ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete, în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă și în săptămâna aceasta în porție dublă, astăzi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se prezinte în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de public cu o colecție dedicată celor mai mari fani! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu design inspirat din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending