Connect with us

Business

Cosmeticele hoteliere, produse din ce in ce mai cautate de marile lanturi

Published

on

Odata cu dezvoltarea accelerata a turismului, si industria hoteliera capata amploare, crescand in ritmuri consistente. Datorita acestui trend ascendent, se dezvolta si sectoare conexe acestor activitati, aici putand aminti firmele care vand cosmetice hoteliere

Acesta este , inainte de toate, un domeniu aflat intr-o continua dezvoltare, tot mai multe firme de profil disputandu-si acest segment de piata.

Este loc pe piata pentru totate firmele care ofera astfel de produse, insa numai seriozitatea si capacitatea lor de a mentine relatii bazate pe incredere si respect le poate mentine in atentia marilor lanturi hoteliere. Pentru a intra in atentia marilor lanturi hoteliere, o firma care vinde produse cosmetice pentru aceasta industrie trebuie sa puna pret pe capacitatea de a furniza clientilor produse care sa satisfaca cerintele la cel mai inalt nivel.

Cand vorbim despre industria hoteliera, in ansamblul ei, ne referim la e ca intreg, aici incluzand si hoteluri de lux, dar si unele mai putin pretentioase. De asemenea, nu omitem din vedere nici pensiunile micilor investitori. De multe ori, aceasta se pot dovedi sansa pentru o firma aflata la inceput de drum, fara mare experienta pe piata.

Poate ca pentru o firma care vinde cosmetice hoteliere, aflata la inceput de drum, este mai bine sa isi fixeze atentia pe micii investitori din domeniu care detin mici pensiuni sau hoteluri calificate mai slab. Este, poate, cea mai buna optiune pentru o firma de acest gen: sa aiba rabdare si sa nu incerce a ataca segmente de piata deja amanetate de mari jucatori din domeniu. Un inceput temperat este mai indicat in locul unuia exaltant si exuberant. Cu rabdare, poate veti ajunge intr-o zi sa vindeti si marilor lanturi, dar, deocamdata, este bine sa va concentrati atentia pe segmente mici de piata si pe clienti individuali de mai mica anvergura.

Astfel, in functie de cate stele are hotelul si de serviciile pe care le ofera clientilor, orice reprezentant al unui asemenea hotel poate alege produse cosmetice dupa preferinte si dupa nevoile hotelului. Astfel, poate alege un produs de marca sau unul standard. Aici intervine tipul de client care trece pragul hotelului si preferintele acestuia pentru anumite produse.

Este posibil ca, in timp, clientii sa dezvolte anumite preferinte pentru o gama de produse iar alegerea locatiei de cazare sa fie extrem de dependenta de acest aspect. De aceea este bine ca, din pozitia de manager de achizitii, sa nu luati decizii pripite si sa schimbati furnizorul fara a face o analiza amanuntita. Chiar daca furnizorul mareste, de pilda, pretul produselor, tineti cont ca, poate, clientii tineau foarte mult la acele produse si vor fi foarte dezamagiti atunci cand vor vedea ca ele nu mai exista in dotarea hotelului.

Pentru hotelurile cu pretentii se impune, deci, alegerea unor produse de marca adaptate nevoilor clientilor care calca pragul unor astfel de stabilimente.

Din pozitia de firma care vinde produse cosmetice hoteliere, trebuie sa ai anumite certificari care sa respecte standarde ecologice, fiind nevoie a fi licentiate de organele statale si care sa respecte toate standardele internationale de protectie a naturii. O firma de acest gen trebuie sa inoveze mereu si sa ofere clientilor solutii care sa le faciliteze munca. Produsele comsetice pentru industria hoteliera se prezinta fie sub forma unor flacoane, fie in monodoze.

De asemenea, ele pot fi livarte sub forma de set pentru baie, in diverse variante. Cel mai important lucru, cand vorbim despre livrarea unor mari lanturi hoteliere, este acela ca un client de o asemenea talie are posibilitatea sa isi personalizeze produsele si sa le eticheteze conform propriilor dorinte. Astfel, logo-ul hotelului va fi vizibil pentru toti clientii care vor trece pragul acestuia.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending