Connect with us

Vedete

Cosmin Seleși, job nou? La ce post TV îl putem vedea din toamnă pe actor

Published

on

Reclame

Celebrul Cosmin Seleși de la „Te cunosc de undeva” a dat Antena 1 pe Pro TV. Click! a aflat că actorul nu dorește să se întoarcă la vechiul loc de muncă, așa că s-a dus la negocieri cu vecinii, care i-au făcut și o ofertă de nerefuzat.

Rămâne de văzut dacă și bate balpa! De fapt, ce să vezi, emisiunea pe care prezentatorul TV s-ar putea să o prezinte din toamnă se numește chiar „Batem palma, informeza ziarul CLICK!

Majoritatea oamenilor îl asociază pe Cosmin Seleși cu meseria de prezentator, însă este actor în toată regulă, deși puțini își mai aduc aminte că acesta a jucat câțiva ani chiar și în serialul „La Bloc”, fiind prima colaborare cu Pro TV-ul. Ei bine, iată că după mulți ani plecat de acasă, cum vine vorba, s-ar putea ca vedeta să se întoarcă în locul în care și-a început cariera în TV, anume Pro TV.

Așadar, s-ar putea ca din toamnă să-l vedem pe Cosmin Seleși la Pro TV, în calitate de prezentator al emisiunii concurs „Batem palma”, care se aude că va fi în locul show-ului de succes „Ce spun românii”, Cabral fiind ocupat cu alt proiect, tot la Pro TV, emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

„Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță, dar momentan nu știu nimic sigur despre ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață.

În plus, am început să facem filme cu Alin Panc și Văru Săndel, așa că avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în „Pup-o, mă, 2″ și la teatru.”, a declarat Cosmin Şeleşi, în exclusivitate pentru Click!.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending