Connect with us

Emisiuni

Cosmin Selesi va fi inlocuit in show-ul TE CUNOSC DE UNDEVA

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

În timpul unei emisiuni TV, Andreea Bălan (34 de ani) a dezvăluit  cu cine va fi înlocuit Cosmin Seleşi (41 de ani) la „Te cunosc de undeva“, după ce prezentatorul show-ului difuzat de Antena 1 a plecat în India pentru „Asia Express“, informeaza ziarul Click!

Care sunt cele 9 cupluri de vedete din al doilea sezon „Asia Express“…. Prezentatoarea Alina Puşcaş (32 de ani) are un nou coleg de emisiune, după ce Cosmin Seleşi a plecat sâmbătă în India, la filmările „Asia Express“, sezonul 2, unde face pereche cu Şerban Copoţ.

Vestea a dat-o Andreea Bălan, membră a juriului „Te cunosc de undeva“, fiind invitată la „Prietenii de la 11“, când, fără să îşi dea seama, l-a dat de gol pe viitorul prezentator.   „Încă trei gale începând din această sâmbătă va mai apărea Cosmin Seleşi, după care noul prezentator aici…“, a spus Andreea Bălan, fără să îşi dea seama, referindu-se la prezentatorul Forin Ristei (31 de ani).

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending