Connect with us

Premieră TV

Cosmin Tudoran a fost viking pentru o zi, inspirat de serialul HISTORY®

Avatar

Published

on

Pentru a marca premiera serialului “Vikingii” pe 21 octombrie la HISTORY®, Cosmin Tudoran a petrecut o zi ca un viking. Datorită asemănării sale cu personajul principal, Ragnar Lothbrok, şi fiind un fan al serialului, Cosmin Tudoran s-a tuns deja de săptămâna trecută asemenea unui viking. În continuare, el a decis să întregească această experienţă devenind viking pentru o zi.

În cursul dimineţii de ieri, Cosmin s-a îmbrăcat cu haine vikinge şi şi-a început ziua cu un mic dejun copios, bazat în principal pe peşte. Apoi, şi-a luat toporul, scutul şi sabia şi a plecat la întâlnirile programate pentru acea zi, atrăgând atât atenţia colegilor şi prietenilor, cât şi a trecătorilor. Ziua s-a încheiat pentru Cosmin cu un pahar de “ale”, berea vikingilor.

Totul a început când, la mijlocul lunii septembrie, Cosmin Tudoran i-a provocat pe prietenii săi de pe Facebook să dea like unei imagini cu Ragnar, în cazul în care ar vrea ca el să se tundă exact aşa. Imediat a adunat un număr mare de like-uri, care l-a convins să adopte o nouă tunsoare în stil viking. Mai mult decât atât, le-a promis atunci prietenilor că va petrece o zi ca un viking, purtând hainele celebre, sabie, scut şi un topor pe toată durata zilei, în toate activităţile pe care le va face.

Serialul “Vikingii”, cel care l-a inspirat pe Cosmin, va fi difuzat în premieră în România de HISTORY. Scenariul şi producţia acestei drame în nouă episoade au fost realizate de Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors, The Borgias). O co-producţie irlandezo-canadiană, aparţinând World 2000 şi Take 5 Productions, “Vikingii” a înregistrat un rating uriaş pentru HISTORY în SUA şi a ocupat primul loc în topul noilor seriale ale anului, având peste şase milioane de telespectatori la difuzarea primului episod. În prezent, a fost încheiat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon.

Filmat anul trecut în Irlanda, “Vikingii” urmăreşte aventurile lui Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel, The Beast; Baytown Outlaws), un bărbat plin de iniţiativă, care încearcă permanent să-şi depăşească limitele şi să descopere noi lumi care aşteaptă să fie cucerite. Ragnar este un tânăr fermier, cu o familie frumoasă, nemulţumit însă de politica impusă de conducătorul local, Earl Haraldson (Gabriel Byrne, In Treatment; Usual Suspects; Millers Crossing). Acesta trimite în fiecare vară raidurile vikinge doar în est, către ţările baltice şi ţinuturile ruseşti, unde populaţia este foarte săracă. “Vikingii” prezintă astfel ambiţiile lui Ragnar de a descoperi alte civilizaţii spre vest, dincolo de mare, şi aventurile prin care trece în călătoriile sale.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending