Connect with us

Emisiuni

Cosmina Păsărin și George Vintilă împreună într-o nouă ediție Pe Bune?!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

            Mihai Bobonete este pregătit să-i pună în dificultate pe căpitani și invitați. Diseară, Cosmina Păsărin și George Vintilă vor fi adversari și vor încerca să strângă cât mai mulți bani pentru susținătorii lor. Cosmina va juca alături de Natanticu, iar George va fi în echipa lui Costi. O nouă ediție Pe Bune?!, de la 22:30.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

„Concluzia mea este că eu trăiesc degeaba!” – ce o va determina pe Cosmina să facă această afirmație, aflăm într-un nou episod al quiz show-ului. Nici în tabăra băieților lucrurile nu vor fi ușoare. Întrebările nebune îi vor pune în dificultate, iar Costi și George vor avea dezbateri serioase. „Mă omori tu”, va spune căpitanul.

 

Pe panoul cu cele 12 domenii se vor regăsi categorii precum: „Voie și nevoie”, „Încă una, vă rog!”, „Din satelit”, „Maternitate”. Încă de la prima întrebare ascunsă, Cosmina va spune: „Nu pot să cred așa ceva, nu are cum! Eu cred că persoanele care folosesc multe emoticoane, nu prea fac sex pentru că stau mult pe telefon.”

 

O ediție cu multe necunoscute care le va da bătăi de cap tuturor, dar din care vom avea cu toții câte ceva de învățat – diseară, de la 22:30. Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?! Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending