Connect with us

Premieră TV

Costel, moment impresionant de levitaţie sub bagheta magicianului Johannes, la premiera Stand-Up Revolution

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Așteptarea pentru premiera noului sezon Stand-Up Revolution a luat sfârșit! Astăzi, de la 21:30, la Antena 1, va fi difuzat primul episod de audiții și, spre surprinderea tuturor, pe scena show-ului va urca Johannes. În calitate de invitat special, magicianul va oferi un moment care va stârni și zâmbete, însă, totodată, și multe întrebări în rândul juraților şi al publicului. Iluzionistul l-a făcut pe Costel să leviteze în fața tuturor celor prezenți în platoul de televiziune.

Momentul de magie al lui Johannes a început cu un joc simplu, la prima vedere, pentru Costel, pe care l-a rugat să vină lângă el pe scenă. „În fiecare zi facem alegeri! Unele alegeri sunt mărunte – sunt alegeri micuțe și alte alegeri, foarte importante. Dar, printre alegerile mărunte stau câteodată deghizate cele mai importante alegeri. De exemplu, uite, nu știu, îl iau la întâmplare… că așa mi-am zis de vreo două săptămâni, pe Costel!”, l-a provocat Johannes pe cunocutul jurat de la Stand-Up Revolution. La finalul acestui joc, cei doi s-au îmbrățișat, iar în culise Costel a mărturisit „Impresionant! Am vrut să-i dejoc toată schema magiei și n-am reușit.

Ulterior, cunoscutul iluzionist l-a făcut pe Costel să leviteze și toți cei prezenți au dorit să știe cum a fost posibil așa ceva. Înțeleg că e o iluzie, dar eu nu pot să înțeleg cum plutea! Costel plutea! (…). Plutea în fața mea, nu-l ținea nimic. Mă înnebunește!, a mărturisit Maria Popovici care i-a cerut explicații lui Costel și când a revenit lângă ea. Și Vio a fost impresionat de momentul în care colegul său a levitat și a spus: „Îmi dau seama că e magie, e truc, dar tot m-a impresionat. Efectiv m-a șocat!.

Cum a reacționat Costel Bojog în timpul momentului de iluzionism, care au fost impresiile împărtășite după ce s-a întors la masa juriului și cât de pregătiți au venit concurenții în sezonul 2 de Stand-Up Revolution, telespectatorii pot afla urmărind ediția din această seară, de la 21:30, pe Antena 1, difuzată imediat după ediția specială iUmor – iRoast, de la 20:30.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending