Connect with us
Avatar

Published

on

Costi Mocanu unul din prezentatorii Ninja Warrior Romania despre faptul ca show-ul s-a terminat dar niciun concurent nu a castigat premiul cel mare in valoare de 100.000 de euro.

De asemenea, Costi Mocanu a dat replică şi la acuzaţia potrivit căreia producătorii au oferit intenţionat un timp prea scurt pentru o probă extrem de dificilă, astfel încât să se asigure că nimeni nu va reuşi să o ducă la bun sfârşit.

“Câteva precizări după Ninja Warrior România. Pe toată durata concursului, încă din prima emisiune, am anunţat că premiul de 100.000 de euro şi titlul Ninja Warrior vor fi câştigate de cel care va parcurge tot traseul. Nu este o găselniţă Pro TV, aşa e regula, aşa e formatul. În privinţa timpului alocat pentru parcurgerea ultimei porţiuni a traseului, i-am întrebat, fără microfon, pe George Mariş şi pe Marius Crăciun dacă traseul putea fi parcurs în timpul oferit de producători. Amândoi au răspuns fără ezitare «Da! Dar am greşit şi am pierdut secunde». Nu-mi permit să-i contrazic, sunt doi atleţi perfecţi. În privinţa noastră, a comentatorilor, ne-ar fi plăcut să fim tot timpul pe măsura competitorilor. Am avut momente bune şi altele mai puţin bune. Ne bucurăm pentru primele, ne cerem scuze pentru cele din urmă. Vă mulţumim că aţi însoţit cu pasiune, energie, entuziasm şi interes această emisiune. Păstraţi din această ediţie îndemnul #Haicăpoţi“, a fost mesajul semnat de Costi Mocanu pe pagina lui de Facebook.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending