Connect with us

Sport

Costi Mocanu se alatura echipei PRIMA SPORT

Published

on

Foto credit :Prima tv

O carieră de succes și dragoste pentru comentariul sportiv. 

Cu 29 de ani de jurnalism sportiv și sute de competiții comentate într-o manieră personală, Costi Mocanu este unul dintre cei mai apreciați profesioniști de televiziune.

Din aprilie, el se alătură familiei PRIMA și se întoarce la microfon pentru a comenta meciuri din cele mai importante campionate ale lumii. ”Mă bucur să regăsesc fotbalul, microfonul si audiența. Bucuria este completată de intrarea într-o echipă de comentatori de mare calitate”, spune Costi Mocanu.

Din 19 aprilie, canalele Look Sport se transformă în Prima Sport, iar echipei i se alătură unul dintre cei mai spectaculoși comentatori sportivi din România.  LookSport+, LookSport, LookSport2 și LookSport3 vor deveni Prima Sport 1, 2, 3 și 4 iar din vară se va lansa si Prima Sport 5.

Din vara lui 2022, Prima Sport va difuza Premier League, cel mai important campionat de fotbal din lume. Astfel, Prima Sport va transmite cele mai importante 6 campionate de fotbal conform coeficienților UEFA:  Premier League (Anglia), La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania), Ligue 1(Franța) si Primeira Liga (Portugalia).

Oferta de fotbal Prima Sport este completată de UEFA Champions League, fotbalul autohton din Liga 1, Liga 2 și Cupa României, precum si de competiții importante din alte sporturi precum Formula 1, Moto GP, cupele europene de handbal, baschetul din Liga Națională, campionatele mondiale si europene de handbal masculin si feminin, turnee de tenis, Cupa Davis sau Fed Cup. 

“Prima Sport a adunat cele mai spectaculoase proprietăți din sport, sunt onorat că voi lua parte la acest spectacol. Vă asteptăm pe cel mai mare stadion TV din România”, adaugă Costi Mocanu. El va putea fi auzit la microfonul Prima Sport din luna aprilie.

Din 19 aprilie telespectatorii se vor delecta cu cele mai puternice competiții din fotbal, motorsport, baschet, gimnastică sau tenis, iar familia PRIMA se mărește cu 4 noi canale dedicate 100% sportului!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending