EMISIUNE NOUA: Costin Giurgea și Tudor Bratu vor prezenta show-ul Super Speed la PRO TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

EMISIUNE NOUA: Costin Giurgea și Tudor Bratu vor prezenta show-ul Super Speed la PRO TV

PRO TV va difuza emisiunea Super Speed prezentată de Costin Giurgea și Tudor Bratu, cu mașini, teste incredibile și vedete care vor fi puse în situații inedite.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”square” color=”” background_color=”PURPLE”]NOU[/rdmof_dropcaps]PRO TV va difuza emisiunea Super Speed prezentată de Costin Giurgea și Tudor Bratu, cu mașini, teste incredibile și vedete care vor fi puse în situații inedite.

Cei doi jurnaliști au o vastă experiență în presa auto și sunt pregătiți să le aducă românilor o emisiune plină de dinamism și distracție. În fiecare ediție, Costin și Tudor vor testa mașini sport, vor face teste comparative cu cele mai noi modele de pe piață și vor invita vedete pe care le vor surprinde atât cu viteza de pe circuit, cât și cu glume sau reacții spumoase.

 

”În mod ideal, Super Speed ar trebui să fie pentru noi un mediu matur în care să îmbinăm frumos aventuri, supercaruri, invitați care au sau nu au treaba cu mașinile și comparative cu mașini accesibile. Cel mai probabil, o să facem toate astea, o să spunem adevărul și numai adevărul despre mașini și, în plus, o să facem mult mișto unul de altul.”, a spus Costin Giurgea.

 

Tudor Bratu a completat:Super Speed? Super Speed e atunci când speli mașina pe ploaie, când preferi să faci o călătorie de 3000 de kilometri cu mașina în loc de avion, când mulezi pedala de accelerație pe mocheta de pe podeaua mașinii sau când Giurgea vine cu ideea genială de a încerca să traversăm România pe off-road într-o Dacie 1100. Cam asta o să fie Super Speed.”

costin-giurgea-si-tudor-bratu-3 costin-giurgea-si-tudor-bratu-1

 

Foto Credit: PRO TV

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending