BARFE | Costin Mărculescu: "Bote ia pe podium doar ameţite!" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

BARFE | Costin Mărculescu: „Bote ia pe podium doar ameţite!”

Published

on

Potrivit publicatiei Libertatea.ro, enervat că nimeni nu-i ia în seamă realizările în materie de modelling, căci a pregătit, de-a lungul anilor, mii de fotomodele la agenţia sa, Costin Mărculescu sare la gâtul lui Cătălin Botezatu, pe care îl discreditează la acest capitol.

Actorul Costin Mărculescu se laudă că a pregătit, pentru lumea modei, în jur de 25.000 de fete şi de băieţi, însă mai nici unul nu a fost ales de marii designeri români pentru a le prezenta ţinutele.

Fostul patron de agenţie de fotomodele îl acuză îndeosebi pe Cătălin Botezatu, care îşi prezintă colecţiile cu fete care habar n-au să păşească pe podium: “Între ce am realizat eu în modelling şi ce a realizat Cătălin Botezatu e diferenţă ca între Real Madrid şi FC Avicola Crevedia! El ia manechine de la agenţiile de modelling, unele, conduse de nişte impostori puşi pe căpătuială şi prosteală şi mulţi chiar pe prostituţie. E simplu să iei 10-20 de ameţiţi sau de ameţite, care nu ştiu să meargă pe podium, nu ştiu paşii, nu ştiu să se mişte.

Defilează alandala, în aşa-zisele prezentări de modă pentru 100 -200 de spectatori. Botezatu nici dacă se mai naşte de 50 de ori nu va realiza ce am făcut eu. Şcoala mea a fost urmată în toată România de circa 25.000 de fete şi băieţi, fapt unic în lume. Iar printre absolvenţii şcolii mele se numără Adela Popescu, Roxana Ionescu, Andreea Spătaru, Deea Maxer, Raluca Ogică”, s-a lăudat Mărculescu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending