Connect with us

Seriale

Costin Sforaru – Investitor de succes in telenovela romaneasca ”Ingeri Pierduti”!

Published

on

Reclame

Costin Sforaru este un investitor de success pe nume Radu, care va avea un rol important in viata protagonistilor din „Ingeri pierduti”, incepand din 23 septembrie, de la 20.30, ACASA. Dupa ce telespectatorii l-au urmarit in “State de Romania”, “Mostenirea” si “Pariu cu viata”, Costin Sforaru revine pe micile ecrane in telenovela “Ingeri pierduti”,difuzata de luni pana joi, ACASA.

Radu este un tanar carismatic si modern, foarte bine ancorat in realitate, caruia nu i-a lipsit niciodata confortul financiar. El incearca sa-si gaseasca un scop in viata si se hotaraste sa investeasca in compania condusa de Alex (Ioan Isaiu) si Emil (Alexandru Papadopol):

“Radu provine dintr-o familie bogata si pentru ca a fost mereu in umbra tatalui sau, incearca sa-si demonstreze ca poate face ceva serios in viata. Isi doreste sa devina actionar la firma condusa de Alex si Emil. Caracterul personajului nu se contureaza de la inceput, el fiind un tip destul de misterios si nu-ti dai seama daca este un om bun sau rau”, dezvaluie Costin Sforaru despre personajul sau.

Tot luni, in episoadele din “Ingeri pierduti” difuzate de la 20.30, ACASA, Ana (Madalina Anea) afla ce se ascunde in spatele relatiei dintre Tudor (Paul Diaconescu) si Mirela (Adina Galupa), Alex (Ioan Isaiu) ia o decizie in ceea ce privestea viata lui sentimentala, iar Robi (Augustin Viziru) este surprins intr-o situatie neasteptata alaturi de Aura (Doinita Oancea).

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending