Connect with us

Seriale

„Costoiu e cârtița lui Măcelaru!”. Un nou episod din serialul fenomen CLANUL, duminică, de la PRO TV

Planurile celor din brigada de poliție sunt din ce în ce mai sabotate, așa că toți devin suspicioși

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Duminică, de la 20:00, continuă povestea din serialul CLANUL. Tudor va lua o decizie care îi va pune în pericol atât acoperirea din clan, cât și misiunea dată de Costoiu, iar cei din brigadă vor începe să-și pună întrebări serioase despre sinceritatea comisarului. Bebe va avea și el o întâlnire neașteptată atunci când Afganu, personaj interpretat de actorul Dan Condurache, îi va trece pragul casei! Cum vor evolua lucrurile, aflăm într-un nou episod.

„Minciuna e religie pentru ăștia, Tudor. Cum ai putut să fii atât de prost? Poate că este momentul să te retragi, Tudor! Nu are rost să te mai întorci acolo, acoperirea ta este complet compromisă”, îi va spune Costoiu lui Tudor care va compromite o misiune. Salvarea lui, însă, nu va fi comisarul: „Fii atent! E deja a doua oară când te scap din rahat Achime, ai înțeles? Nu știu ce ai fi făcut tu dacă ajungeai polițist, dar ca interlop ești la pământ, frățioare. A 3-a oară nu te mai scot din nimic, te las să crăpi”, cine îi va spune asta, vedem într-un nou episod.

Planurile celor din brigada de poliție sunt din ce în ce mai sabotate, așa că toți devin suspicioși: „Costoiu e cârtița lui Măcelaru. De asta ne lovim de el de fiecare dată când facem ceva pe cont pe propriu. Mare minune dacă nu i se adresează cu Tătuțu”, le va spune Patricia colegilor săi. David va fi cel care le va ridica, însă, cele mai multe semne de întrebare: „Voi știți că Măcelaru a fost informatorul lui Costoiu prin anii `90, nu? Putem să zicem că Bebe a ajuns să preia controlul traficului de droguri din București pe prostia lui Costoiu, putem să zicem că l-a pus Costoiu cu mâna lui în frunte.”

„Mai e și varianta în care Tudor Achim e cârtița lui Costoiu. La asta v-ați gândit?”, cine le va spune asta și este, de fapt, cel mai aproape de adevăr, vom afla într-un nou episod CLANUL, duminică, de la 20:00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending