Costum popular sau uniformă militară ? Mai întâi, pe scenă la „Vedeta populară” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Costum popular sau uniformă militară ? Mai întâi, pe scenă la „Vedeta populară”

Published

on

Ediția cu numărul opt din sezonul cinci al emisiunii realizate de Iuliana Tudor, aduce pe scenă alți cinci tineri talentați și cinci povești de viață diferite. Urmărim „Vedeta populară” duminică, 29 noiembrie, de la ora 21.00, pe TVR 1.

 

Nu știa că îi place muzica populară. Asculta cu totul alte genuri muzicale și visa la o carieră în armată. Aceasta până când întâmplarea a făcut să fie nevoită să cânte un cântec din folclor și să îmbrace portul popular. De atunci, una dintre concurentele serii de duminică la „Vedeta populară” a știut că vrea să urmeze această cale. Dacă ea se va putea îmbina cu o carieră militară, aflăm mai multe din sfaturile pe care tânăra le va primi de la membrii juriului emisiunii. Iuliana Tudor ne așteaptă la o nouă ediție în care folclorul e rege, pe 29 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

În aceeași seară, revedem o fostă concurentă dintr-un sezon anterior „Vedeta populară”. Unul dintre motivele pentru care a vrut să se întoarcă este un obicei de nuntă deosebit pe care ar vrea să-l prezinte în semifinală. Dacă va reuși să câștige râvnitul loc în semifinală aflăm tot duminică seară, la TVR 1.

 

Lucrurile se complică, însă, atunci când o dobrogeancă beneficiază de intervenții foarte… Sus! Ea vine la „Vedeta populară” însoțită tocmai de preotul satului! El este, de altfel, cel care i-a descoperit talentul și i-a finanțat studiile de canto, ajutând-o să intre la un liceu de arte, iar acum îi ține pumnii din culise. Dar, cum până la Dumnezeu te mănâncă… sfinții, vom vedea care este și părerea juriului despre vocea și talentul ei.

Mezinul concursului de săptămâna aceasta este un gorjean de 16 ani, mare iubitor de animale, voluntar la un adăpost de câini fără stăpân din orașul său. Și tot în aceeași ediție vine să-și măsoare puterile o tânără din Bistrița care iubește viața tihnită de la sat, dar și… șofatul cu mare viteză.

 

Advertisement

Steliana Sima, Aneta Stan, Maria Butilă, Anuța Motofelea și Valentin Sanfira le vor fi alături celor cinci concurenți în proba de duet, iar Orchestra Ansamblului Cindrelul Junii Sibiului, dirijor Gabriel Popescu, manager Silvia Macrea, le va oferi suportul pe note muzicale de care au nevoie.

 

Sunt cinci tineri talentați. Dar folclorul se cântă pe scenă, iar concursul are un singur învingător. Pe 29 noiembrie, juriul va desemna penultimul semifinalist care continuă cursa pentru premiul de 100.000 de lei și trofeul „Vedeta populară” 2020. Care va fi norocosul din această ediție vedem duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, când Iuliana Tudor ne așteaptă la o nouă seară de cântec și bucurie.

 

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending