Connect with us

Seriale

Costumele purtate in “Dinastia Tudorilor”, expuse la Muzeul Mary Rose

Published

on

Reclame

Incredibilele costume purtate de Jonathan Rhys-Meyers in rolul regelui Henry al VIII-lea in serialul “Dinastia Tudorilor”, precum si cele imbracate de Joss Stone si Joely Richardson in rolurile lui Anne of Cleves si Catherine Parr vor fi expuse in Muzeul Mary Rose, muzeu dedicat navei de razboi cu acest nume, dar si perioadei istorice respective – secolul al XVI-lea.

Costumele create de Joan Bergin au fost deja apreciate de Asociatia designerilor de costume si i-au adus 3 premii Emmy aceasteia. Aproximativ 500 de costume au fost create de Joan Bergin pentru actorii care au dat viata personajelor din “Dinastia Tudorilor”, iar mare parte dintre acestea vor fi gazduite de Muzeul Mary Rose din Portsmouth, Hampshire, pana pe 15 aprilie.

Michael Hirst, creatorul serialului “Dinastia Tudorilor”, a salutat deja muzeul transformat “intr-un spatiu contemporan extraordinar prin care poate fi explorat un trecut extraordinar”. Cel de-al doilea sezon al serialului “Dinastia Tudorilor” va fi difuzat in premiera de Pro Cinema din 26 ianuarie, in fiecare zi, de la ora 00:00.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending