Connect with us

ALL MEDIA

Courtney Cox nu se poate împăca cu gîndul că îmbătrîneşte

Published

on

 

Courtney Cox, actriţa care interpretează rolul Monicăi Geller în serialul „Prietenii tai” („Friends”) difuzat de Pro Cinema în fiecare luni şi marţi, de la ora 21:00, nu se poate împăca deloc cu gîndul că trecerea anilor îi lasă urme de neşters pe chip. „Batrinetea nu este prietena nimanui”, se lamentează actriţă în vîrstă de 46 de ani, care este stupefiată că i s-a întîmplat şi ei un asemenea lucru – a mai imbatrinit puţin.

„Acum o secundă eram cea mai tînără persoană de pe platourile de filmare, iar acum sînt cea mai batrina”, spune Courtney Cox citată de site-ul ContactMusic. „Sint atît de bătrînă încît mă dor încheieturile în momentul cînd stau picior peste picior mai mult timp. Îmi trebuie ochelari că să mă uit la televizor, la un film, să lucrez la calculator, sau să citesc”, mai spune actriţa intrebindu-se retoric cum a putut să imbatrineasca atît de mult fără ca măcar să bage de seamă.

În afară de problema vîrstei care nu are nici o soluţionare afară de aceea de a acceptă realitatea aşa cum este, Courtney Cox mai are o frustrare. Actriţă, care a interpretat 10 ani rolul Monicăi Geller, a mărturisit revistei „Emmy” că a suferit foarte mult că, dintre toţi protagoniştii serialului, ea a fost singura care nu a primit o nominalizare la PrimeTime Emmy.

„Ego-ul meu a fost foarte rănit. Cînd toţi, în afară de mine, au primit nominalizări la acest premiu nu m-am simţit deloc bine”, mai spune actriţa.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending