Cove a renunțat la colaborarea cu Pro TV. Vezi motivul, aici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Monden

Cove a renunțat la colaborarea cu Pro TV. Vezi motivul, aici!

Published

on

Cove s-a alăturat și el listei vedetelor care au decis să încheie colaborarea cu postul de televiziune Pro TV, deși acestea erau considerate ca fiind adevărați „veterani” și deveniseră, în timp, un fel de simbol al trustului anterior menționat. Printre aceștia se numără și Florin Călinescu și cel mai recent, Oana Cuzino, informeza ziarul Click.

 

Cove a renunțat la colaborarea cu Pro TV

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. 

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove.

Nu se știe exact motivul care a determinat mai multe vedete să renunțe la colaborarea cu trustul din care face parte Pro TV, însă dintre cei care și-au anunțat plecarea, de-a lungul timpului, îi amintim pe Mihai Petre, Mihaela Rădulescu, Florinn Călinescu, Oana Cuzino și acum și Cove.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending