Connect with us

Emisiuni

Cove va prezenta o emisiune concurs quizz show!

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
Reclame

Cove va prezenta emisunea concurs Primii Câștigă, încurând la Prima TV, informeaza TV Mania.

„Este un quiz show. Românii sunt mari amatori de jocuri, sunt inteligenți și iubesc să fie parte din competiții care să le valorifice intelectul. Și, mai ales, vor să poată participa la acest tip de concurs oricând și de oriunde. Cu asta venim noi la Prima TV nou, cu primul show interactiv. Suntem în linie dreaptă cu finalizarea aplicației ce va permite telespectatorilor accesul în emisiune. Cum va arăta show-ul?

Eu pun întrebările de cultură generală la televizor iar participanții concurează prin aplicație și pot răspunde pe telefon de oriunde s-ar afla. Am gândit un mecanism simplu, accesibil tuturor celor care dețin un smartphone, iar premiile vor ajunge la cei mai rapizi participanți, care au dat răspunsurile corecte. Nu e nevoie de casting, de scrisori, totul e la îndemâna telespectatorilor, suntem accesibili, cum s-ar zice, la un click distanță.”

La un an de la transferul la Prima, unde a făcut „Flash Monden”, Cove lasă în urmă zona mondenităților. Regrete? „Nu am. Mă bucur de această nouă etapă, de provocarea ce mi-a fost oferită de Prima TV și sunt sigur că vom face treaba bună împreună, eu și telespectatorii.”, a declarat Cove oentru sursa citată.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending