Connect with us

Televiziune

Crabii-fantoma intra in arena la Microbist de Romania – foto –

Published

on

Reclame

Tudor Furdui arbitrează noi probe spectaculoase și inedite miercuri, 2 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1, cu episodul 6 al reality-show-ului dedicat celor mai înfocați suporteri.  

După ce au zburat, la propriu, prin adâncul oceanului, printre rechini, cei zece temerari au parte de o nouă experiență care le urcă adrenalina la cote maxime: întâlnirea cu… crabii-fantomă!

Îi vom vedea în plină acțiune în această miercuri seară, când vom afla și cum se joacă sportul numit „bashi”. Noi motive ce ne vor ține în fața micilor ecrane și pe 2 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1, când Tudor Furdui ne așteaptă la episodul 6 al reality-show-ului „Microbist de România”.

Toate cursele de crabi din lume (pentru că, da, în lume se organizează și astfel de curse!) folosesc crabi-călugăr, o specie mică și nepericuloasă de crabi, cu 8 picioare. Lucrurile se complică la „Microbist de România”, miercuri seară, când în arenă intră o specie mult mai agresivă, și anume crabul-fantomă, care are 10 membre, dintre care o pereche tăioasă de clești.

Cei zece suporteri își aleg fiecare crabii pe care mizează în cursă, al cărei regulament este întâlnit mai degrabă în cursele de cai sau de mașini. Dacă crabul „clujean” se va dovedi atât de… rapid cum este de așteptat de la un ardelean sadea sau dacă cel „constănțean” se va mișca pe nisip ca peștele în apă vom afla urmărind noul episod „Microbist de România” de la TVR 1.

Important de menționat este că niciun crab nu a fost rănit în timpul filmărilor și niciun concurent nu a rămas cu degetele tăiate după această probă…

Întrecerea pe echipe îi provoacă pe cei zece suporteri la un joc ciudat, în premieră pentru Europa. Se numește „bashi”, e un sport jucat doar în Maldive și, atenție, e un sport interzis bărbaților!

Practic, microbiștii noștri sunt primii care joacă acest sport. Bashi e un mix între oină și tenis, jucat între două echipe, una care trage și una care stă la primire. Competiția nu este lipsită de surprize, iar meciul se încheie cu un scor cel puțin neașteptat…

Titlul de „Microbist de România” este tot mai vânat, iar concurenții sunt motivați să-și arate fidelitatea față de clubul pe care îl susțin, dar și să ajungă la mult râvnita experiență de sultan, la Istanbul, din finalul concursului.

Care dintre ei reușește să fure punctele în acest episod „Microbist de România” aflăm miercuri, 2 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending