Crăciunul la Diva: Maratonul de filme festive ajunge la apogeu în săptămâna de Crăciun - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

Crăciunul la Diva: Maratonul de filme festive ajunge la apogeu în săptămâna de Crăciun

Published

on

Nu există nici un dubiu că și anul acesta Spiritul Crăciunului a intrat în casele tuturor prin intermediul televizoarelor deschise pe DIVA. Și încă nu ați văzut totul, noi filme, premieră în România, sunt difuzate în perioada Crăciunului la DIVA.

 

 

Marți, 22 decembrie, de la ora 16:00 – Misiune de Crăciun (A Crafty Christmas Romance, 2020). Mandy Page (Nicola Posener), proprietară de librărie, pur și simplu iubește Crăciunul! Când găseşte o scrisoare veche către Moş Crăciun, rătăcită între paginile unei cărți donate, crede că este o idee bună să joace rolul lui Moș Crăciun și să trimită un răspuns. Problema este că scrisoarea este datată cu 70 de ani în urmă. În căutarea destinatarului, Mandy găsește mai mult decât o poveste de viață.

 

Vineri, 25 decembrie, de la 19:40 – Un Crăciun de neuitat (Christmas On My Mind, 2019). Lucy (Ashley Greene) se trezeşte cu o rochie de mireasă în braţe şi este ferm convinsă că a întârziat la nunta ei cu Zach. În scurt timp realizează că nu îşi aminteşte nimic din ultimii doi ani și că, în prezent, este logodită cu un alt bărbat. Curioși ce urmează ? Și noi!

 

În a doua zi de Crăciun, de la 16:00 – Rivali de Crăciun – (Check Inn to Christmas, 2019) Julia Crawley (Rachel Boston) vine acasă pentru a petrece sărbătorile cu familia ei, care deține o pensiune. Dar nu are timp să se relaxeze pentru că se implică într-un conflict cu o afacere rivală. Dar asta nu este tot, afacerea este deținută de irezistibilul Ryan Mason (Wes Brown). Dacă există o modalitate prin care această dispută să fie rezolvată, cei doi sigur o vor găsi!

Advertisement

Tot sâmbătă, de la ora 17:50 – Vino Acasă de Crăciun (Time for You to Come Home for Christmas). Filmul spune povestea unei văduve, Katherine Moss (Alison Sweeney), ce călătoreşte cu fiul ei în oraşul ei natal din Virginia, de Crăciun. Pe drum îl cunosc pe Jack (Lucas Bryant), care merge în acelaşi oraş pentru a petrece sărbătorile. În scurt timp descoperă că între ei există o legătură și că magia Crăciunului există!

 

Duminică, 27 decembrie, sunteţi invitaţi într-o Călătorie de Crăciun (The Road Home for Christmas, 2019). Lindsay (Marla Sokoloff) și Wes (Rob Mayers) sunt doi muzicieni rivali, care trebuie să colaboreze în cadrul unui recital de Crăciun. Lindsay are o voce educată prin muzica clasică, iar Wes este un pianist îndrăgostit de libertatea din jazz. Cei doi acceptă un armistițiu și călătoresc împreună către casele lor și după multe peripeții ajung să descopere magia Crăciunului.

Duminică, 27 decembrie, de la 17:50 – Un ajutor de Sărbători (Twinkle All the Way, 2019). Cadence (Sarah Drew) și Henry (Ryan McPartlin) sunt doi părinţi singuri, ai căror fete merg la aceeași școală. Ca parte a comitetului de părinți, cei doi trebuie să organizeze serbarea de Crăciun. Totul pare că merge ca pe roate, iar cei doi se întreabă dacă este posibil să extindă colaborarea și în plan sentimental.

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI UN AN NOU MAI BUN!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending